Παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει η υγεία της Madonna, η οποία εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ τις προηγούμενες ημέρες, μετά από βακτηριακή λοίμωξη. Η βασίλισσα της ποπ είναι πλέον στο σπίτι της και αναρρώνει, ωστόσο διάφορες λεπτομέρειες έχουν κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα, σχετικά με το πόσο η ίδια πίεζε τον εαυτό της στο πλαίσιο της περιοδείας της.

Αναφορικά με δημοσίευμα της Page Six, η Madonna έκανε 12ωρες πρόβες στο Nassau Coliseum στο Uniondale της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της περιοδείας «Celebration Tour», η οποία ήταν sold-out. Αυτό, μάλιστα, ήταν η κινητήριος δύναμή της, για να ωθήσει το σώμα της στα άκρα.

Madonna υγεία
(Φωτογραφία: Instagram)

Η Madonna ήθελε να φτάσει τους πολύ νεότερους χορευτές της, πιέζοντας τον εαυτό της να συμβαδίσει μαζί τους. Δεν ήθελε κανείς να την επισκιάσει. «Είναι εκείνη που πιέζει συνεχώς τον εαυτό της, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι, ενώ είναι τόσο καλή όσο και οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύει, πολλοί από αυτούς είναι ένα κλάσμα της ηλικίας της και χωρίς το ιστορικό των τραυματισμών της», δήλωσε ένας από τους φίλους της 64χρονης σταρ στο Page Six και πρόσθεσε:

«Φυσικά, υπάρχουν και άλλα συγκροτήματα μεγαλύτερα από εκείνη που εξακολουθούν να βρίσκονται στο δρόμο, αλλά δεν χορεύουν και δεν ερμηνεύουν όπως εκείνη».

Αναβλήθηκε η περιοδεία της Madonna

Η περιοδεία της που ήταν να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου στο Βανκούβερ, έχει πλέον αναβληθεί, μετά την κατάσταση της υγείας της. Πηγές από το περιβάλλον της λένε πως η Madonna επέμενε σε όλο και μεγαλύτερες πρόβες, παρά το γεγονός ότι οι κοντινοί της άνθρωποι την συμβούλευαν να μην το κάνει.

Για την ακρίβεια, το πρόγραμμα των προβών είχε σκοπό να προσομοιώσει το είδος των ωρών που θα δούλευε η Madonna κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Madonna

«Ξέρει πόσο πολύ οι θαυμαστές της περίμεναν με ανυπομονησία αυτή την περιοδεία -είναι sold out σε όλο τον κόσμο- και ήθελε να τους δώσει τον καλύτερό της εαυτό», δήλωσε φίλος της ποπ σταρ και συμπλήρωσε:

«Βλέποντας πόσο καλά είχαν πουληθεί τα εισιτήρια την είχε παρακινήσει πραγματικά, γιατί αυτό έδειχνε πόσο πολύ ο κόσμος ήθελε να τη δει. Πραγματικά έδειξε το δρόμο για συναυλίες που ήταν τόσο αισθητικά διασκεδαστικές όσο και μουσικά και δεν θέλει να απογοητεύσει τους θαυμαστές της. Αλλά ίσως πρέπει να μάθει ότι ενώ έχει απίστευτη αντοχή, απαιτεί πάρα πολλά από τον εαυτό της».

Αναμφίβολα η βακτηριακή λοίμωξη δεν είναι αποτέλεσμα δικής της ευθύνης, ωστόσο σε συνδυασμό με τον εξασθενημένο της οργανισμό, την οδήγησε στην εντατική.

Ο πυρετός που αγνοούσε η Madonna

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Page Six, η Madonna είχε συνεχώς δέκατα και πυρετό για περίπου ένα μήνα, πριν τελικά μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία. Κύριο μέλημά της παρά τα -τότε- μικροπροβλήματα υγείας ήταν η περιοδεία υπό τον τίτλο Celebration.

Όπως τονίζει, αυτός ο χαμηλός μεν, επίμονος δε, πυρετός αποτελούσε ένδειξη της λοίμωξης και θα έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί εγκαίρως.

«Τις προηγούμενες ημέρες κανείς δεν γνώριζε ποια κατεύθυνση θα πάρει η υγεία της και η οικογένειά της ετοιμαζόταν για το χειρότερο» είπε συγγενής της Madonna ο οποίος χαρακτήρισε τη νοσηλεία αυτή ως «ξυπνητήρι» για την διάσημη τραγουδίστρια, η οποία πιστεύει οτι «είναι ανίκητη». «Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα» πρόσθεσε. 

Κατά τον ίδιο η ξαφνική νοσηλεία της Madonna ένωσε την οικογένειά της και της θύμισε ότι «δεν ζει την υγιεινή ζωή που θα έπρεπε για την ηλικία της. Πιστεύει ότι είναι ακόμα νεαρή γυναίκα ενώ δεν είναι».

Πλέον η Madonna αναρρώνει στο σπίτι της

Μετά τη νοσηλεία της, η Madonna αναρρώνει τώρα στο σπίτι της στο Μανχάταν με τους γιους της Ντέιβιντ Μπάντα και Ρόκο Ρίτσι να την επισκέπτονται καθημερινά. Η Λούρδες, ήταν στο πλευρό της τραγουδίστριας καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας της υγείας της.

Σημειώνεται, πάντως, πως η Madonna έχει έρθει ξανά αντιμέτωπη με ακύρωση συναυλιών της, όταν στην περιοδεία «The Madame X Tour», αναγκάστηκε να ακυρώσει 14 ημερομηνίες εξαιτίας προβλημάτων στο γόνατο και το ισχίο.

Κεντρική Φωτογραφία: Getty Images