Με αφορμή την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη με την κατηγορία του βιασμού, άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου που γνωρίζουν τον ηθοποιό και πρώην πλέον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζουν την έκπληξή τους για όσα ακούγονται εις βάρος του.

Μετά τις δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή, του Μάνου Γαβρά και της Δανάη Μπάρκα, το δικό της σχόλιο άφησε και η Μελίνα Ασλάνογλου, μιλώντας στο «Πρωινό μας».

Η ηθοποιός αιφνιδιάστηκε από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης και μίλησε με πολύ καλά λόγια για εκείνον, τονίζοντας πως από τη δική της εμπειρία, έχει μόνο καλά λόγια να πει. Ανέφερε δε, πως θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του.

«Δεν είμαι απόλυτα ενημερωμένη για το τι έχει γίνει. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Θα προσπαθήσω να δω τι έχει συμβεί. Τον Αλέξη τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα εξαιρετικό παιδί, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, όσο τον γνώρισα εγώ, με τρομερό ήθος και ποιότητα ψυχής, με ωραία σκέψη και άποψη. Τώρα δε ξέρω τι να πω. Όταν το διάβασα, έπεσα από τα σύννεφα πάρα πολύ. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο ξαφνιάστηκα πολύ, πάρα πολύ. Από όσο τον ξέρω, είναι ένα παιδί που δεν πειράζει άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του γιατί τον αγαπώ πολύ τον Αλέξη» δήλωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.