Ματ Ντέιμον και Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Μύκονο, απολαμβάνοντας ήλιο, θάλασσα και βόλτες στα σοκάκια. Εκτός όμως από τα προφανή, οι χολιγουντιανοί σταρ έχουν ξετρελαθεί με τα ελληνικά πιάτα στο Νησί των Ανέμων, τόσο που ένα μαγαζί το επισκέφθηκαν δύο φορές.

Ειδικότερα, Ντέιμον και αδέρφια Χέμσγουορθ έβαλαν στην καρδιά τους το greek souvlaki, τα παϊδάκια, τα τζατζίκια και ούτω καθεξής, που έφαγαν στο ψητοπωλείο «Λευτέρης» στον Ορνό. Μέσα σε λίγα 24ωρα το επισκέφθηκαν ξανά μετά την πρώτη τους επίσκεψη εκεί, προκειμένου να φάνε παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια και άλλους ελληνικούς μεζέδες. 

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως Ντέιμον και Χέμσγουορθ, παρά τη συνοδεία των σωματοφυλάκων, είχαν καλή διάθεση και έβγαλαν φωτογραφίες με θαυμαστές τους.

Ντέιμον Μύκονος

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νησί των Ανέμων, η παρέα έχει επισκεφθεί επίσης το εστιατόριο «Kuzina» στην παραλία του Ορνού για ψάρι και θαλασσινά.

Όσον αφορά τις διακοπές τους, Ματ Ντέιμον με τον Κρις και τον Λίαμ Χέμσγουορθ έχουν κάνει και στο παρελθόν κοινές διακοπές, καθώς είναι φίλοι περισσότερο από μία δεκαετία και έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες: στο «Thor: Love and Thunder», στο «Jay and Silent Bob Reboot» και στο «Thor: Ragnarok».