Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, τα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική τους, με αρκετούς αστέρες του Χόλιγουντ να τα προτιμούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ήδη στην Μύκονο έχουν καταγραφεί αφίξεις διασήμων, με την κορυφαία όλων αυτή του Τζορτζ Κλούνεϊ, που όπως είπε θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο νησί, για να το απολαύσει όπως πρέπει. Αντ’αυτού, στο Νησί των Ανέμων, βρίσκονται ήδη οι Ματ Ντέιμον και Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ, οι οποίοι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, το απολαμβάνουν και με το παραπάνω.

Ο Ματ Ντέιμον έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, έφτασε με ιδιωτική πτήση, παρέα φυσικά με τους Κρις και Λίαμ, απολαμβάνοντας όλοι μαζί την Μύκονο μένοντας σε βίλα.

Ματ Ντέιμον και Λίαμ Χέμσγουορθ δείπνησαν σε ψητοπωλείο

Αφού έκαναν την βόλτα τους στα σοκάκια, Ντέιμον και Χέμσγουορθ επισκέφθηκαν ψητοπωλείο στο νησί, για να δειπνήσουν. Μια θαυμάστρια τους, που τους αντιλήφθηκε, φωτογραφήθηκε μαζί τους ποζάροντας φανερά ενθουσιασμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ηθοποιοί γευμάτισαν στο εστιατόριο πριν δύο μέρες, ενώ σκοπεύουν να βρεθούν ξανά εκεί για να απολαύσουν το φαγητό τους, καθώς έμειναν πολύ ευχαριστημένοι.

Στο μεταξύ, η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε τον 52χρονο Matt Damon και την 46χρονη αγαπημένη του σε χαλαρές στιγμές στη βίλα του νησιού που έχουν νοικιάσει.