Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry βρέθηκαν στο Montecito της Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στο πολύ δημοφιλές ιταλικό εστιατόριο Tre Lune, το οποίο επισκέπτονται συχνά πάρα πολλοί celebrities, όπως ο Travis Barker και ο Kevin Costner.

Η Meghan έχει γενέθλια σήμερα, 4 Αυγούστου, αλλά είναι γνωστό πως το ζευγάρι προτιμά την ιδιωτικότητα κι έτσι το δείπνο τους το βράδυ της Τετάρτης, όπως αποκάλυψε η Daily Mail, μάλλον ήταν και το εορταστικό τους.

Μαζί τους βρέθηκε ο Αμερικανός ηθοποιός Matt Cohen, ενώ είναι άκρως πιθανό να συναντήθηκαν τυχαία και με τον Barker, ο οποίος το ίδιο βράδυ ανάρτησε στο Instagram του μία φωτογραφία μέσα από το ίδιο εστιατόριο.

Η Meghan φόρεσε στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα και μαύρα πέδιλα, ενώ το αξεσουάρ που έκανε τη διαφορά στο σύνολό της ήταν μία ταμπά τσάντα.

Σύμφωνα με πηγή που βρισκόταν στο χώρο και μίλησε στο περιοδικό People, το ζευγάρι πέρασε καλά και απόλαυσε το φαγητό του, ενώ σίγουρα το μέρος ήταν καλά φυλασσόμενο, αφού όπου κι αν πάνε μαζί, συνοδεύονται από τα μέλη της προσωπική τους ασφάλειας.

Ο Harry, βέβαια, συνηθίζει να κάνει ποδηλατάδα –φαινομενικά μόνος του– παρέα με έναν από τους σκύλους του ζευγαριού, ενώ η Meghan πηγαίνει για ψώνια και μιλάει σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Το ζευγάρι μετακόμισε στην Καλιφόρνια το 2020 κι έκτοτε προσπαθεί να επιτύχει σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, δυστυχώς με απογοητευτικά αποτελέσματα, όπως στην περίπτωση του Podcast της Meghan, Archetypes, το οποίο ακυρώθηκε από το Spotify αμέσως μετά το τέλος της πρώτης σεζόν του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, το ζευγάρι αντιμετώπισε δυσκολίες στο ξεκίνημα των νέων επαγγελματικών του βημάτων από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους μαζί στην Αμερική και κάνουν ό,τι μπορούν για να διαψεύσουν όλους όσοι βρίσκονται εναντίον τους.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι, θεωρούν ότι δέχονται οργανωμένη επίθεση μίσους από ανθρώπους που θέλουν να τα έχουν καλά με το παλάτι, αλλά οι ίδιοι προσπαθούν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram.com/ meghanandharry