Ο Jeremy Zimmer, ο οποίος έχει καθοδηγήσει την κινηματογραφική σταδιοδρομία αστέρων όπως ο Benedict Cumberbatch και ο Damian Lewis, έκανε γνωστή την άποψή του για τις ικανότητες της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού, αφού ο «γίγαντας» Spotify ακύρωσε τη συμφωνία ύψους 18 εκατομμυρίων λιρών με τη Δούκισσα του Sussex και τον πρίγκιπα Χάρι μετά από μία μόνο σειρά podcast.

Ο Zimmer, διευθύνων σύμβουλος της United Talent Agency, είπε ότι δεν εκπλήσσεται που το Spotify είχε εγκαταλείψει το ζευγάρι.

«Αποδεικνύεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει κάποιο σπουδαίο ταλέντο στο podcast, ή απαραίτητα οποιοδήποτε είδος ταλέντου», είπε.

Μιλώντας στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Semafor στο διαφημιστικό φεστιβάλ Cannes Lions στη Γαλλία, ο Zimmer πρόσθεσε. «Και, ξέρεις, μόνο και μόνο επειδή είσαι διάσημος, δεν είσαι αυτόματα σπουδαίος σε κάτι».

Γιατί ακυρώθηκε η συμφωνία

Λέγεται ότι το Spotify απέσυρε τη συμφωνία του επειδή «περίμενε κάτι περισσότεραο» από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex και την ομάδα τους Archewell Audio, σύμφωνα με το περιοδικό Variety.

H Archewell παρέδωσε μόνο μία σειρά – 12 επεισόδια της σειράς Meghan’s Archetypes πέρυσι σχετικά με τα κοινωνικά στερεότυπα γύρω από τις γυναίκες – και ένα εορταστικό αφιέρωμα 30 λεπτών το 2020 με ελάχιστους φίλους και τον γιο τους, Archie.

Το Archetypes είχε αρχικά επιτυχία στις αξιολογήσεις όταν κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι και οι συνομιλίες για μια δεύτερη σειρά λέγεται ότι ήταν σε εξέλιξη προτού αποφασιστεί να σταματήσουν. Λέγεται ότι το Spotify πλήρωσε ένα υπέρογκο ποσό 18 εκατομμυρίων λιρών για να υπογράψει τους Sussexes για μια «πολυετή συνεργασία».

Οι «ένοικοι» του Sussex δημοσιοποίησαν μια κοινή δήλωση από τους ίδιους και το Spotify λέγοντας ότι «συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι τους».

Χθες, έγινε γνωστό ότι η σούπερ σταρ της ποπ Taylor Swift απέρριψε την πρόταση να εμφανιστεί στο podcast της Meghan, παρόλο που η Δούκισσα της έστειλε μια προσωπική πρόσκληση.

Αφού η Μέγκαν της έστειλε ένα χειρόγραφο σημείωμα, η Taylor Swift αρνήθηκε μέσω του εκπροσώπου της, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Τα επόμενα βήματα των Sussexes

Και ενώ η συμφωνία του ζευγαριού με το Netflix, αξίας 80 εκατομμυρίων λιρών, έχει μείνει για την ώρα μόνο σε ένα ντοκιμαντέρ για τον εαυτό τους και τη σειρά Live To Lead, φαίνεται ότι πρόκειται να εμβαθύνουν στον κόσμο του Τσαρλς Ντίκενς.

Οι Sussexes λέγεται ότι εργάζονται σε ένα πρίκουελ του μυθιστορήματος του 1861 Great Expectations, το οποίο επικεντρώνεται σε έναν χαρακτήρα που βασίζεται στη Miss Havisham και διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του μυθιστορήματος.

Οι Bad Manners θα δουν τον χαρακτήρα ως μια «ισχυρή γυναίκα που ζει σε μια πατριαρχική κοινωνία». Η εκπομπή βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως από το Netflix, σύμφωνα με τον ισχυρισμό.

Το ντοκιμαντέρ του Χάρι για τους Invictus Games θεωρείται ότι πλησιάζει στην ολοκλήρωση.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, είναι «απίθανο» το Netflix να ανανεώσει τη συμφωνία του ζευγαριού όταν λήξει το 2025. Αναφέρει ότι έχουν προκύψει προβλήματα λόγω της απειρίας τους ως τηλεοπτικών παραγωγών και της δυσκολίας να βρει υλικό που να ταιριάζει με τους εμπορικούς στόχους του.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ταλέντων WME που υπέγραψε πρόσφατα με τη Μέγκαν είπε: «Η ομάδα πίσω από τα Archetypes παραμένει περήφανη για το podcast που δημιούργησαν στο Spotify. Η Mέγκαν συνεχίζει να αναπτύσσει περισσότερο περιεχόμενο για το κοινό των Archetypes σε άλλη πλατφόρμα».

Ο Zimmer είναι εγγονός της θρυλικής επικεφαλής του στούντιο του Χόλιγουντ Ντόρι Σάρι.

Το 1991 βοήθησε στην ίδρυση της United Talent Agency μέσω της συγχώνευσης των Bauer/Benedek και Leading Artists Agency.

Βοήθησε στη δημιουργία του UTA από ένα boutique λογοτεχνικό γραφείο σε ένα από τα τρία μεγάλα πρακτορεία ταλέντων και είναι Διευθύνων Σύμβουλος από το 2012.

Το γραφείο ταλέντων εκπροσωπεί αστέρια όπως ο Timothée Chalamet, ο Chris Pratt, ο Kevin Hart και η Lizzo.

Με πληροφορίες από τη Daily Mail