Άδοξα έληξε η συνεργασία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Spotify, κυρίως γιατί οι ιδέες του πρώτου δεν σύναδαν με την ιδεολογία και τη φιλοσοφία της πλατφόρμας. Ο Χάρι ήθελε μέσω του podcast να πάρει συνεντεύξεις από πολιτικούς και μεγάλα ονόματα, τα οποία, όπως έγραψε το Bloomberg, άφησαν άφωνους τα στελέχη του Spotify για ευνόητους λόγους.

Ειδικότερα, ο Χάρι είπε πως θέλει να μιλήσει με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, καθώς και με τον Πάπα Φραγκίσκο. Ο σκοπός του ήταν να αντλήσει όσες περισσότερες πληροφορίες γινόταν για την ανατροφή τους και τα παιδικά τους τραύματα. Ο Πούτιν, δηλαδή, θα καθόταν σε ένα μικρόφωνο και θα συζητούσε για τα παιδικά του βιώματα. Πολύ λογικό.

Αυτή η επιθυμία του Χάρι οδήγησε και στο «διαζύγιο» με το Spotify, αφού τα στελέχη δεν ενέκριναν τα σχέδια του. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είχαν κάνει τριετή συμφωνία ναντι 15 εκατομμυρίων λιρών, η οποία πήγε στράφι. Εξού και οι δυο τους καλοβλέπουν μια ενδεχόμενη συμφωνία με τον Οίκο Dior, προκειμένου να κερδίσουν χρήματα. 

Στέλεχος Spotify για Χάρι και Μέγκαν: «Γ@@@ απατεώνες»

Στο μεταξύ, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας, ο Μπιλ Σίμονς, στέλεχος του Spotify μίλησε στο podcast του, κράζοντας τον Χάρι και την Μέγκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Οι γ@@@@@@@ι απατεώνες. Αυτό είναι το podcast που θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει μαζί τους. Πρέπει να μεθύσω ένα βράδυ και να πω την ιστορία για το Zoom που είχα με τον Χάρι για να προσπαθήσω να τον βοηθήσω με μια ιδέα για podcast. Είναι μια από τις καλύτερες ιστορίες μου».

Τα άνωθεν δεν είναι τα μοναδικά λόγια  που έχει πει ο ίδιος για τον Χάρι και την Μέγκαν. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε πει για τον Χάρι πως «έχω κουραστεί τόσο πολύ με αυτόν τον τύπο. Τι προσφέρει στο τραπέζι; Απλά κλαψουρίζει για μ@@@@@@ς και συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις. Ποιος δίνει δεκάρα; Ποιος νοιάζεται για τη ζωή σου;».

Είχε προσθέσει ακόμη τότε ότι ο Χάρι «δεν είναι ο αγαπημένος γιος», και εξηγούσε: «Ζεις στο γ@@@@@@o Montecito και απλά πουλάς ντοκιμαντέρ και podcasts και κανείς δεν νοιάζεται τι έχεις να πεις για οτιδήποτε, εκτός αν μιλάς για τη βασιλική οικογένεια και απλά παραπονιέσαι γι’ αυτήν».

Ο λόγος που ο Σίμονς εκνευρίστηκε ήταν γιατί ο Χάρι και η Μέγκαν δημιούργησαν μόνο μία σειρά δώδεκα επεισοδίων για την εταιρεία στα δύο χρόνια από την υπογραφή της πολλών εκατομμυρίων συμφωνίας τους.