Το αεροπλάνο που μετέφερε την Miley Cyrus έκανε μια αναγκαστική προσγείωση, αφού χτυπήθηκε από κεραυνό. Η τραγουδίστρια έσπευσε να καθησυχάσει τους θαυμαστές ότι ήταν καλά, παρότι ήταν μια αρκετά τρομακτική εμπειρία για εκείνη. Δημοσίευσε ένα βίντεο από την πτήση που δείχνει την στιγμή που ο κεραυνός πέφτει έξω από το αεροπλάνο.

Η πτήση της θα προσγειωνόταν στην Παραγουάη, και το ταξίδι έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας της, στη Νότια Αμερική. Η Cyrus πήγαινε στη Νότια Αμερική με τους φίλους και την οικογένειά της, καθώς και με την μπάντα της, όταν το αεροπλάνο χτυπήθηκε. Στην συνέχεια ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την κατάστασή της.

«Στους θαυμαστές μου και σε όλους που ανησύχησαν μετά το άκουσμα της πτήσης μου στην Ασουνσιόν. Το αεροπλάνο μας έπεσε σε μια  απροσδόκητη καταιγίδα και χτυπήθηκε από κεραυνό. Το crew μου, το συγκρότημα, οι φίλοι και η οικογένειά μου που ταξίδευαν μαζί μου είναι ασφαλή μετά από την αναγκαστική προσγείωση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετάξουμε στην Παραγουάη. Σας αγαπώ».

Η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία στη Νότια Αμερική και μόλις είχε παίξει στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά, πριν πάει στην Παραγουάη. Επίσης, εμφανίστηκε στο Lollapalooza Argentina και στο Lollapalooza Chile, και αναμένεται να συνεχίσει στη Βραζιλία πριν το τέλος της περιοδείας της, τον Απρίλιο.

Παρά την εξαίρετη πορεία της καριέρας της, δεν κατάφερε να λάβει υποψηφιότητα στα Grammy, παρότι το άλμπουμ της Plastic Hearts και το single της Midnight Sky είχαν δεχθεί καλές κριτικές. Η ίδια είχε αυτοσαρκαστεί για την απόρριψη που δέχθηκε από τα βραβεία Grammy.

Είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Twitter που έδειχνε πολλούς καλλιτέχνες που δεν έχουν κερδίσει ποτέ ένα τέτοιο βραβείο, κάτι που μάλλον την καθησυχάζει. Η Cyrus έλαβε τη μία και μοναδική υποψηφιότητά της, το 2015 ,για το άλμπουμ της «Bangerz», αλλά δεν κατάφερε να πάρει το Grammy.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Αγαπητέ Dwayne Johnson πάψε να πλασάρεσαι ως fitness πρότυπο for the masses

Χρήστος Δάντης: Κυκλοφόρησε το τραγούδι του για την Ασημίνα που την έκανε να κλάψει στο Survivor

Jared Leto: Φωτογραφίζεται κρεμασμένος σε βράχο – Το 2020 πήγε να πεθάνει όταν του κόπηκε το ορειβατικό σχοινί