Ο Χρήστος Δάντης αποφάσισε να κάνει γνωστό το νέο του κομμάτι μέσα από το Survivor, κι όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι αφιερωμένο στην σύντροφό του, την Ασημίνα. Επέλεξε να μην παραχωρήσει την πρώτη ακρόασή του αποκλειστικά σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό ή στο Spotify για παράδειγμα, αλλά στον Ατζούν, που παίζει να έτριβε τα χεράκια του σκεπτόμενος τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Ασημίνα, που πλέον ανήκει στην νέα κόκκινη ομάδα, κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και δήλωνε χαρούμενη που θα μιλούσε με τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη. Για κάποιο λόγο, επίσης, η Ασημίνα πάντα μένει τελευταία στο έπαθλο επικοινωνίας. Τυχαίο; Δε νομίζω. Όσο σκληρή κι αν φαίνεται στα αγωνίσματα, πάντα «σπάει» όταν μιλάει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο χθεσινό επεισόδιο η συγκίνησή της ήταν διπλή, καθώς στο ηχογραφημένο μήνυμα που της έστειλαν, άκουσε το τραγούδι που της έγραψε ο Δάντης, το «Σ’αγαπάω απλά». Κι εκείνη παραδέχτηκε ότι τον αγαπάει απλά και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Μετά από αυτό δεν ξέρουμε τι άλλο να περιμένουμε από το Survivor κι από τον Χρήστο Δάντη. Ίσως μια live ερμηνεία του νέου ερωτικού ύμνου στο πάρτι της ένωσης ή ένα special guest στον τελικό, καθώς η Ασημίνα προς τα εκεί κατευθύνεται. Όπως και να έχει ήταν μια έξυπνη κίνηση από τον τραγουδιστή, ο οποίος επέλεξε να διαφημίσει το single του στο πιο εμπορικό προϊόν της ελληνικής τηλεόρασης, και παράλληλα να το αφιερώσει και στην σύντροφό του. Από εμάς είναι ένα «ναι».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Jared Leto: Φωτογραφίζεται κρεμασμένος σε βράχο – Το 2020 πήγε να πεθάνει όταν του κόπηκε το ορειβατικό σχοινί

Πάνος Καμμένος: Έπαθε Madonna και έχει λίγη φωτογραφία πάνω στα φίλτρα του

Ηλίας Μαμαλάκης: «Πετσόκοψε» ξανά το Master Chef – «Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του»