Ο Μίλτος Τεντόγλου ρωτήθηκε αν θα έκανε ένα video για το TikTok με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και είπε ότι θα του πρότεινε ένα Dance Challenge.

Μίλτος Τεντόγλου: Πώς είναι στην παρέα και ποια ηθοποιό θα καλούσε να φάνε παρέα

Ποιο μετάλλιο είναι πιο ωραίο: «Του Τόκιο. Και δεν το λέω γιατί είναι Ολυμπιακό. Μετά μου αρέσει της Γλασκώβης το κλειστό που είναι ένα ορθογώνιο. Αλλά το μετάλλιο του Τόκιο είναι πραγματικά πολύ ωραίο μετάλλιο. Να δούμε και το επόμενο Ολυμπιακό πώς θα είναι…».

Πώς είναι στην παρέα: «Με τους πολύ φίλους μου είμαι εντελώς διαφορετικός από όσο είμαι γενικά. Είμαι το πιο έξαλλο παιδί, λέω τις μεγαλύτερες χαζομάρες. Αυτή την πτυχή του εαυτού μου όμως δεν μπορώ να τη δείξω αλλού, είμαι μόνο με τους φίλους μου έτσι».

Τι θέλει από το Παρίσι: «Με μια καλή επίδοση και ας μην φέρει το χρυσό. Και ας είμαι και δεύτερος και τρίτος. Πάλι ολυμπιακό μετάλλιο είναι. Έχω κερδίσει ήδη μια φορά, οπότε το να βγω δεύτερος με μια επίδοση που θέλω, θα είναι φανταστικό. Θα σημαίνει πως ο αντίπαλός μου θα κάνει περισσότερο από εμένα, άρα το αγώνισμα θα έχει φτάσει πολύ ψηλά και μου αρέσει αυτό».

Ποιον/α ηθοποιό θα ήθελε να καλέσει για φαγητό: «Θα καλούσα την Έμιλι Ράντ που παίζει την Νάμι στην ταινία του One Piece».

Αν θα έκανε TikTok με τον πρωθυπουργό: «Θα του έλεγα να κάνουμε ένα Dance Challenge!».