Καλεσμένη στο Στούντιο 4 ήταν η Μιμή Ντενίση και μεταξύ άλλων αφηγήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο κάποια αστεία περιστατικά που είχε ζήσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δεν μου έκανε τίποτα η Αλίκη, το αντίθετο από ό,τι φαντάζονται. Με συμπαθούσε πάρα πολύ και γενικά συμπαθούσε ανθρώπους που θεωρούσε ότι θα γίνουν κάτι», είπε η Μιμή Ντενίση και συνέχισε:

«Εμένα, τα βασανιστήρια που μου μου έκανε η Αλίκη ήταν ότι τελείωνε ο ρόλος μου, έπρεπε να φύγω κι αυτή είχε μία σκηνή που ήταν μόνη της κι επειδή βαριόταν έλεγε «Έλα καλέ, πού πας; Κάτσε λίγο ακόμα». Κι εγώ δεν ήξερα τι να πω. Δεν με άφηνε να φύγω».

«Είχα εγώ σκηνή και αυτή μιλούσε στο τηλέφωνο που ήταν πολύ ερωτευμένη τότε με τον Γιώργο Ηλιάδη, έλεγα εγώ τα λόγια, τελείωνα, περίμενα, στεκόμουν σε πλήρη αμηχανία στη σκηνή και έλεγε από μέσα «Καλέ έρχομαι, ένα τηλέφωνο κάνω».

Φυσικά έμαθα πάρα πολλά έτσι και βασανίζω κι εγώ τους ηθοποιούς με τέτοια πολύ», εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση.

Αναφέρθηκε όμως και σε ένα ευτράπελο, στη διάρκεια της συνερργασίας τους.

Μιμή Ντενίση: Εγώ, η Αλίκη και ο Μπίλι Μπο

«Μετά έγιναν τα γνωστά ευτράπελα, που με έντυσε εμένα ο Μπίλι Μπο, και όταν τα είδε είπε ότι θέλει και αυτή. Έπαιζε τη φτωχειά όμως. Και πήγαμε μαζί στον Μπίλι Μπο και έβαλε η Αλίκη ένα ασημένιο μπροκάρ και εγώ είχα ήδη το χρυσό και μου λέει: “Εσύ αυτό δεν θα το βάζεις στην σκηνή, θα βάζω εγώ” και της λέω: “Όχι κυρία Αλίκη, εγώ αυτό έχω, με αυτό θα βγαίνω”. Και μόλις της είπα έτσι, επειδή ήταν πανέξυπνη, μου είπε: “Σταρ θα γίνεις εσύ”».

Και συνέχισε η Μιμή Ντενίση:

«Η Αλίκη είχε φτιάξει ένα σκαλί. Εγώ τότε ήμουν από το μόντελινγκ και θεωρούσα ότι ναι μεν είμαι ψηλή 1,73 αλλά πρέπει να φοράω και μια τακούνα 12 πόντους πόντους, γιατί είνα μάθει από την πασαρέλα. Μου έλεγε “Εσύ χρυσό μου, θα τα πάμε τέλεια, θα περπατάς κάτω από το σκαλί, εγώ πάνω από το σκαλί. Περπατάγαμε πάντα έτσι και πάντα έτσι συναντιόμασταν».