Γιάννης Παπαμιχαήλ ετοιμάζεται να κάνει μήνυση και αγωγή στον Γιώργο Λιάνη, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για την μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου.

Ο πρώην βουλευτής αποκάλυψε ότι είχε ένα σύντομο ερωτικό ειδύλλιο με την αείμνηστη ηθοποιό, ενώ παράλληλα περιέγραψε και μία από τις συναντήσεις τους.

«Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη…

Με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” Και εγώ είπα αυθορμήτως, “έχεις”! Μου λέει “τι;” και λέω: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Μου λέει “Πάρ’ το” ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε», ανέφερε ο Γιώργος Λιάνης.

Το βράδυ του Σαββάτου (1/4), ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσω της οποίας ανέφερε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ενώ στο στόχαστρό του μπήκε και ο Κώστας Τσουρός.

«Είναι αργά ,και οι περισσότεροι θα διαβάσετε το κείμενο αυτό, μόλις ξυπνήσετε. Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να τοποθετηθώ στο θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Λιανη. Ο καθένας έχει την ευθύνη για αυτά που λέει και πράττει. Αυτό δεν σημαίνει ότι μια συγνώμη θα με κάνει να αλλάξω την απόφαση μου, και όλα θα είναι μια χαρά.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Faysbook.gr

* Φωτογραφία: NDP