Συνέντευξη στο Pop Revolution και τον Τάσο Μπιμπισίδη παραχώρησε η Μόνικα. Η γνωστή τραγουδίστρια και συνθέτρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για τη μουσική της από το κοινό, ενώ περιγράφει και ένα ευτράπελο περιστατικό που της έτυχε με οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας.

«Εμένα αυτή είναι η κατάρα μου, ξέρω από πριν τι θα πουν. Όταν ξεκίνησα, έλεγαν: γιατί αγγλικά.

Μετά όταν έγραψα ελληνικά, μου έλεγαν: γιατί ελληνικά; Εγώ γράφω ό,τι μου κατέβει, δεν κάθομαι να κάνω κάποια στατιστική έρευνα», δηλώνει η Μόνικα στο podcast του Pride 98,6.

«Θυμάμαι ότι, όταν είχε βγει το Avatar, το Over the Hill, είχαν γράψει κάτι για μένα κι εγώ έκλαιγα, έκλαιγα… έλεγα: θα κάθομαι εγώ να γράφω τα τραγουδάκια μου για να βγαίνει ο καθένας και να γράφει κακίες; Και μου είχε πει τότε η Δήμητρα Γαλάνη να μην ξαναδιαβάσω όσα γράφονται για μένα.

Πέρασαν οι μήνες και όταν κυκλοφόρησε το video clip, είπα: θα μπω να διαβάσω τι γράφουν, θα το αντέξω.

Βάζω στο YouTube και βλέπω πρώτο comment: το κεφάλι της είναι σαν αχλάδι.

Είπα οκ, δύσκολα θα πει κάποιος κάτι καλό για τη μουσική σου. Είναι σημάδι των καιρών μας, ο κόσμος έχει ανάγκη την προσοχή, κάποιοι δεν περνάνε καλά», περιγράφει αμέσως μετά η Μόνικα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μόνικα δεν παρέλειψε να εξιστορήσει ένα ευτράπελο περιστατικό που της έτυχε σε ένα ταξί στο κέντρο της Αθήνας.

«Μόλις είχε κυκλοφορήσει το Exit, ο δεύτερος δίσκος και ήμουν στην εποχή που κόντευα να ψωνιστώ.

Μπαίνω στο ταξί στο κέντρο της Αθήνας και το ραδιόφωνο παίζει το “Yes, I do”. Ανοίγω το παράθυρο να με χτυπήσει ο αέρας, είμαι πολύ χαρούμενη και ο οδηγός του ταξί λέει “έλεος” και αλλάζει τον σταθμό».