H Nicole Kidman σόκαρε τους θαυμαστές της, όταν αποκάλυψε πως δεν έχει τελειώσει το λύκειο -όπως και η Ελένη Βλαχάκη-. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στον παρουσιαστή του ραδιοφώνου KIIS FM, Kyle Sandilands, η Kidman είπε ότι πήγε μέχρι την 11η τάξη – Β’ Λυκείου στην Ελλάδα-. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως δούλεψε ως ταξιθέτρια στο Capitol Theatre του Σίδνεϊ, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 50χρονος παρουσιαστής είπε πως δεν πιστεύει ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να γίνει ηθοποιός, ενώ συζητούσαν για την νέα της ταινίας «Being the Ricardos». «Δεν έχω ό,τι χρειάζεται για να είσαι ηθοποιός. Δεν έχω το μυαλό, δεν τελείωσα καν το λύκειο. Δεν μπορώ να αποστηθίσω όλα αυτά τα πράγματα».

Προς έκπληξή του, η Nicole Kidman, τον καθησύχασε, λέγοντας ότι ούτε εκείνη έχει τελειώσει το σχολείο. «Δεν τελείωσα την 11η τάξη και κατά κάποιο τρόπο έφτασα ως εδώ, μπορούμε να το πούμε αυτό;». Το περιμένατε; Ακόμα, αποκάλυψε ότι ούτε ο σύζυγός της, Keith Urban, αποφοίτησε από το σχολείο. «Δεν νομίζω ότι ο Keithτελείωσε το 10ο έτος. Αλλά δεν πρέπει να το λέμε παραέξω, δεν είναι καλή διαφήμιση», πρόσθεσε. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρώτη της δουλειά ως ταξιθέτρια. «Έβγαζες κάποια λεφτά και ήσουν στο θέατρο» εξήγησε.