Ο πρίγκιπας Harry, για μία ακόμα φορά, αφήνει αιχμές κατά της βασιλικής οικογένειας στη νέα του σειρά «Heart Of Invictus», που προβάλλεται από το Netflix.

Ο Harry, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ντοκιμαντέρ, δεν είχε δίκτυο υποστήριξης μετά την επιστροφή του από τη θητεία του στο Αφγανιστάν και ότι το τραύμα του «δεν συζητήθηκε ποτέ». Υποστήριξε ότι δεν είχε επίγνωση του τραύματος που εξακολουθούσε να έχει από τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Επιστρέφοντας από τον πόλεμο το 2008, «ο μεγαλύτερος αγώνας για μένα ήταν ότι κανείς γύρω μου δεν μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει» λέει, προσθέτοντας: «Δεν είχα αυτή τη δομή υποστήριξης, αυτό το δίκτυο ή τις συμβουλές των ειδικών για να εντοπίσω τι πραγματικά συνέβαινε με μένα».

«Δυστυχώς, όπως οι περισσότεροι από εμάς, η πρώτη φορά που σκέφτεσαι τη θεραπεία είναι όταν βρίσκεσαι στο πάτωμα σε εμβρυακή στάση και πιθανώς εύχεσαι να είχες αντιμετωπίσει κάποια από αυτά τα πράγματα νωρίτερα. Και αυτό είναι που πραγματικά θέλω να αλλάξω».

Το πρωί της Τετάρτης, το τελευταίο πρότζεκτ των Σάσεξ στο πλαίσιο της συμφωνίας τους με το Netflix ύψους 80 εκατομμυρίων λιρών, κυκλοφόρησε και όπως φαίνεται ο δούκας του Σάσσεξ περιέγραψε επίσης τον εαυτό του ως πατέρα δύο παιδιών, ιδιοκτήτη σκύλου και σύζυγο.

Επίσης, στο ντοκιμαντέρ, ο Harry και η σύζυγός του Meghan Markle εθεάθησαν σε μια ιδιωτική στιγμή μαζί πριν από μια ομιλία στο Salute to Freedom Gala στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο του 2021 και ο δούκας ακούστηκε να εκμυστηρεύεται στη δούκισσα τα νεύρα του.

Και τα πέντε επεισόδια της ντοκιμαντέρ έγιναν διαθέσιμα στις 8 π.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου (μεσάνυχτα ώρα Καλιφόρνια), έπειτα από προηγούμενες εικασίες ότι είχε ακυρωθεί από το Netflix.

Η σειρά κυκλοφόρησε πριν από τους Αγώνες Invictus Games του επόμενου μήνα, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Ντίσελντορφ από τις 9 Σεπτεμβρίου για οκτώ ημέρες και στους οποίους θα συμμετάσχουν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ.

Ο Harry είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της και η εκπομπή αποτελεί μέρος της συμφωνίας τους με το Netflix – με την κύρια παραγωγή τους μέχρι στιγμής να είναι το περσινό αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan, το οποίο περιλάμβανε μια σειρά από αιχμές κατά μελών της βασιλικής οικογένειας.

Το ντοκιμαντέρ «Invictus» πρέπει να έχει επιτυχία σε τηλεθέαση, αφού η άλλη επικερδής συμφωνία του ζευγαριού με το Spotify έληξε τον Ιούνιο, έπειτα από μόλις μία σεζόν του podcast «Archetypes» της Meghan. Το Netflix παρουσίασε το πρώτο trailer για τη σειρά στις 16 Αυγούστου.

Έρχεται αφού το Netflix πλήρωσε 3 εκατομμύρια λίρες για τα κινηματογραφικά δικαιώματα του ρομαντικού μυθιστορήματος Meet Me At The Lake της Carley Fortune, το οποίο ο Harry και η Meghan θα κάνουν παραγωγή για την υπηρεσία.

* Κεντρική φωτογραφία: Getty Images