Είναι καιρός για να δει κανείς ταινία στο Netflix αυτήν την εποχή; Αν κρίνουμε από τις πιο δημοφιλείς, η απάντηση είναι και ναι και όχι. Η κορυφή είναι… χάλια, αλλά από εκεί και έπειτα, χωρίς κάτι το ουάου, είμαστε σε αποδεκτό level.

Πάτα ΕΔΩ άμα θες να κάνεις σύγκριση με το τι ίσχυε την προηγούμενη εβδομάδα, συνέχισε στις αμέσως παρακάτω αράδες αν θες να μάθεις τι συμβαίνει στο εδώ και τώρα.

Το Νο1 δεν βλέπεται: Η 5άδα που οδηγεί τις εξελίξεις στο Netflix

Netflix: Το top 5 που βλέπουν όλοι

#1 Ticket to Paradise

Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς στο καστ, ωραία λες, να κάτσω να το δω. Η απογοήτευση γρήγορα αρχίζει να σε επισκέπτεται ως συναίσθημα. Μέχρι που φτάνει στο σημείο «γιατί έχασα έτσι το χρόνο μου;».

Είναι κακό, πολύ κακό, το Νο1 του Netflix αυτόν τον καιρό. ΟΚ, μπορεί πάντα να θες να το δεις ώστε να σχηματίσεις δική σου άποψη. Δεν θα σε αποτρέψουμε αν επιμένεις. Αλλά αμαρτία ουκ έχουμε. Κι αν θες να διαβάσεις περισσότερο γι’ αυτήν μας την αποστροφή προς αυτό το εισιτήριο για την Κόλαση, συγνώμη Παράδεισο, πάτα ΕΔΩ.

#2 Under Paris (Στα βάθη του Σηκουάνα)

Καρχαρίες στο Σηκουάνα; Μπορεί αυτό το πράγμα να λειτουργήσει και να μη γίνει γελοίο; To τρέχον Νο2 του Netflix σίγουρα τόλμησε κάτι διαφορετικό από τα συνήθη, ρίσκαρε.

Και έχει αποσπάσει κολακευτικές κριτικές από πολύ κόσμο, κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να το συγκρίνουν με το θρυλικό «Τα Σαγόνια του Καρχαρία»!

#3 Four Brothers

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ είναι ο «κράχτης» σε αυτήν την ταινία που κυκλοφόρησε το 2005. Έχει να κάνει με το story 4 θετών αδελφών που μαθαίνουν πως η μητέρα τους δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας σε ένα κατάστημα.

Έτσι, αν και αποξενωμένοι από χρόνια, ξανασμίγουν για να πάρουν εκδίκηση, Το Νο4 του Netflix σίγουρα δεν θα σε κάνει να βαρεθείς.

#4 Minions: The Rise of Gru

Για ακόμη μια φορά θα πούμε τα ίδια, ήτοι πόσο ελκυστικό είναι για το κοινό του Netflix το σύμπαν του «Εγώ, ο Απαισιότατος».

Η 2η ταινία των Minions έχει κάνει κατάληψη στην 5άδα και δεν βλέπουμε λόγο να φύγει άμεσα, αφού αρέσει το ίδιο και σε μικρούς και σε μεγάλους.

#5 Safe House (Το Κρησφύγετο)

Πρόσφατο entry στην 5άδα του Netflix και με Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ράιαν Ρέινολντς ως πρωταγωνιστικό δίδυμο το λες και απολύτως λογικό.

Μπορεί να είναι κάπως προβλέψιμη αυτή η ταινία του 2012, αλλά έχει καλές ερμηνείες και ενδιαφέρουσα πλοκή, με πράκτορες της CIA προκύπτει συχνά κάτι τέτοιο. Μια κλασική αστυνομική περιπέτεια που σίγουρα βλέπεται αρκετά ευχάριστα. Ως εκεί, όμως.