Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν είναι η τελευταία. Θα υπάρξουν άπειρες στο μέλλον. Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μπορεί να λέει ότι ψάχνει τον ιδανικό σύντροφο και να μην έχει ψηθεί ιδιαιτέρως με τον Χάρι Στάιλς, μπορεί να σκέφτεται ακόμα και να γίνει γκέι, αλλά μετά από τέτοιες αναρτήσεις, λαός θα έκανε ουρά έξω από την πόρτα της προσπαθώντας να την εντυπωσιάσει.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, μέσα σε όλα όσα κάνει, έχει και επιχειρηματική δράση, αφού πριν από 8 χρόνια εγκαινίασε το δικό της brand για μαγιό και εσώρουχα και δύο φορές τον χρόνο κυκλοφορεί νέα κομμάτια, αναλαμβάνοντας το promo τους με το να τα φοράει η ίδια.

Σε αυτή την μονοπρόσωπη επιχείρηση, όπου όλα τα κάνει η ίδια, η EmRata είναι η απόλυτη σταρ και βίντεο και φωτογραφίες όπως αυτά στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, το επιβεβαιώνουν.

Η Ραταϊκόφσκι βρίσκεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σε ένα μεγάλο σπίτι, στο μπάνιο, στη ντουζιέρα και αφήνει το νερό να τρέξει στο κορμί της. Ένα κορμί στο οποίο υπάρχει ένα κόκκινο μπικίνι. Ένα μπικίνι που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία.

Σε αυτή την ανάρτηση υπάρχει και κάτι που δεν είναι για να το κοιτάς με τις ώρες, αλλά έχει πλάκα και είναι ευφάνταστο.

Ένας follower της Έμιλι Ραταϊκόφσκι, αφού το έδωσε το like του στην κοπέλα, ζήτησε από τη σύντροφό του να μην τον παρεξηγήσει αν δει αυτό το like. Δεν είναι αυτό που νομίζει.

«Προς τη γυναίκα μου: αν δεις το like μου σε αυτή την ανάρτηση, να ξέρεις ότι αφορά την τοποθεσία (Ρίο ντε Τζανέιρο), ως ανάμνηση του ταξιδιού μας εκεί. Δεν αφορά επ’ ουδενί την όμορφη και σέξι Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Καλό είναι να διευκρινίζονται αυτά».

Κι επειδή με την Έμιλι δεν υπάρχει στοπ μετά το ποπ, ακολουθούν μερικές ακόμα ενδεικτικές αναρτήσεις της.