Μετά το διαζύγιό της με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλαρντ, τα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί αρκετές φορές με την προσωπική ζωή της Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Τελευταία αφορμή για αυτό αποτέλεσε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, στο οποίο φαινόταν να φιλιέται με τον Χάρι Στάιλς.

Το μοντέλο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HommeGirls, αποκάλυψε αν θα έβγαινε ραντεβού με γυναίκα. «Θα μου άρεσε πολύ. Περιμένω να έρθει η κατάλληλη. Πάντα ήμουν άνθρωπος που με έλκυε περισσότερο η αύρα παρά η σάρκα. Οπότε, κάποιες φορές συνειδητοποιώ “ουάου, με ελκύει αυτό το άτομο!», απάντησε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, που παλιότερα σε podcast της είχε δηλώσει «bi».

«Αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι single. Είμαι υπερήφανη για τον εαυτό μου. Η νεαρότερη εκδοχή μου πιθανότατα θα είχε συμβιβαστεί με κάποιον μέσο τύπο, απλά για να έχει σύντροφο. Χαίρομαι που δεν είμαι σε αυτή την εποχή πλέον», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Μέχρι τώρα, δήλωσε, έχει βγει ένα ραντεβού μέσω της εφαρμογής στην οποία εγγράφηκε, αλλά ήταν με κάποιον που έχουν κοινούς φίλους. «Είμαι πραγματικά ανοιχτή στο να γνωρίσω ανθρώπους με οποιονδήποτε τρόπο. Αλλά πιστεύω ότι οι κοινοί φίλοι είναι πάντα ένας ωραίος τρόπος για να τσεκάρεις κάποιον», εξήγησε.