Σοκαριστικές καταγγελίες προς το πρόσωπο του Ricky Martin έρχονται από συγγενικό του πρόσωπο. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι είχε αιμομικτικές σχέσεις με τον ανιψιό του για τουλάχιστον εφτά μήνες.

Ο ίδιος αρνείται την ερωτική σχέση μαζί του.

Ο λατίνος τραγουδιστής που έγινε διάσημος πριν δύο δεκαετίες με την επιτυχία «The “Livin’ La Vida Loca» ανακοίνωση δημόσια μέσω του δικηγόρου του ότι «ουδέποτε είχε ερωτικές σχέσεις με τον ανιψιό του».

«Δυστυχώς, το άτομο που έκανε τις δηλώσεις αυτές για τον κο Martin έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ο Ricky Martin δεν θα εμπλεκόταν ποτέ σεξουαλικά ή πλατωνικά με τον ανιψιό του.

Ο ισχυρισμός αυτός είναι όχι μόνο ψευδής αλλά και αηδιαστικός» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Ευχόμαστε όλοι αυτό το άτομο να δεχτεί την βοήθεια που χρειάζεται. Μα, πάνω από όλα, ανυπομονούμε να απορριφθούν οι καταγγελίες που έγιναν όταν οι δικαστές δουν την αλήθεια».

Εκτός από την υπόθεση της αιμομιξίας, κατατέθηκαν και περιοριστικά μέτρα κατά του 50χρονου νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο, από πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα. Δεν είναι γνωστό εάν έχει ή όχι σχέση με τον ανιψιό του.

Ωστόσο, ο αδερφός του Ricky, Eric, δήλωσε λίγες μέρες πριν στην ισπανική εφημερίδα Marca ότι το θύμα του Martin είναι ο 21χρονος ανιψιός του, Dennis Yadiel Sanchez.

Ο αδερφός του ισχυρίζεται ότι ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής επιτέθηκε «σωματικά και ψυχολογικά» στον ανιψιό του (και γιο του ιδίου), με τον οποίον ήταν σε σχέση για 7 μήνες.

«Δεν μπορώ να κάνω περαιτέρω δηλώσεις λόγω της δικαστικής έρευνας που λαμβάνει χώρα όσο μιλάμε» ανέφερε επίσης ο Eric.

Σύμφωνα με τους νόμους του Πουέρτο Ρίκο, στον Ricky Martin μπορεί να επιβληθεί ποινή έως και 50 χρόνων για αιμομιξία.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Stranger Things: O τηλεοπτικός «Will» επιβεβαιώνει ότι είναι gay και ερωτευμένος με τον Mike | intronews.gr

Ξεσπάει η Ιωάννα Μπέλλα για τις πλαστικές: «Ό,τι θέλω θα κάνω» | intronews.gr

Ivana Trump: Που οφείλεται τελικά ο αιφνίδιος θάνατός της – Το «αντίο» του Donald Trump | intronews.gr