Τον γύρο του κόσμου κάνει από χτες η είδηση ότι η πρώην σύζυγος του Donald Trump, Ivana, έφυγε από την ζωή ξαφνικά σε ηλικία 73 ετών. Ο θάνατός της συγκλόνισε τους πολιτικούς αλλά και τους κοσμικούς κύκλους.

Μετά την ιατροδικαστική έρευνα που έγινε για να εντοπιστεί η αιτία του θανάτου της, η γνωμάτευση ήταν σαφής: η Ivana πέθανε μετά από αμβλύ τραύμα που υπέστη στον κορμό της.

Έτσι, ο θάνατός της αποδίδεται σε ατύχημα, σύμφωνα με τους New York Times.

Δύο αξιωματούχοι με γνώση του θέματος είπαν την Πέμπτη ότι η αστυνομία ερευνούσε εάν η Ivana Trump έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι της στο Upper East Side.

Ένας από τους αξιωματούχους αυτούς σημείωσε ότι δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης της οικίας της.

Όπως είχε γίνει γνωστό η 73χρονη επέστρεψε σπίτι της αφού είχε επισκεφθεί εστιατόριο της περιοχής της και για άγνωστους προς το παρόν λόγους, έπεσε.

Έμενε μόνη οπότε δεν υπήρχε κάποιος να την βοηθήσει.

Λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορεί να προηγήθηκε της πτώσης δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Οι τραυματιοφορείς του Μανχάταν, ανταποκρινόμενοι σε κλήση για καρδιακή ανακοπή, βρήκαν μια 73χρονη γυναίκα στο διαμέρισμα στο προάστιο Upper East Side της Νέας Υόρκης, λίγο μετά τις 12:30 μ.μ. την Πέμπτη, σύμφωνα με το FDNY. Όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για την Ivana Trump.

Ivana

Σε δήλωσή του στην πλατφόρμα του, Truth Social, ο Donald Trump θυμήθηκε την Ivana ως μια «υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια σπουδαία και εμπνευσμένη ζωή».

«Το καμάρι και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Donald Junion, η Ivanka και ο Eric. Ήταν τόσο περήφανη γι’ αυτά, όπως ήμασταν όλοι τόσο περήφανοι γι’ αυτήν», έγραψε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Ivana Trump ήταν η πρώτη σύζυγος του Donald Trump. Είχαν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί: τον Donald Junior, την Ivanka και τον Eric Trump.

Ivana Trump

Σε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter, η κόρη που έκανε με τον Donald Trump, Ivanka αποχαιρέτισε την μητέρα της:

«Είμαι συντετριμμένη από το θάνατο της μητέρας μου. Η μαμά ήταν πανέξυπνη, γοητευτική, παθιασμένη και αστεία. Έζησε τη ζωή στο έπακρο και ποτέ δεν έχασε την ευκαιρία να γελάει και να χορεύει. Θα μου λείπει για πάντα και θα κρατάω τη μνήμη της ζωντανή στις καρδιές μας».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Μητσοτάκης για Power Pass: Αποκαθιστούμε μία αδικία – Θα δοθούν επιπλέον 40 εκατ. ευρώ | intronews.gr

Kevin Spacey: Αρνείται σθεναρά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση – Η δίκη ορίστηκε για την επόμενη χρονιά | intronews.gr

Δημήτρης Λιγνάδης: «Ποτέ δεν πίστεψα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί, τώρα θα μιλήσω κι εγώ» | intronews.gr