Η Σάρον Στόουν έκανε μία εκ βαθεών συζήτηση στο επεισόδιο του podcast «Table for Two with Bruce Bozzi», όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει. Ήταν κάτι μήνες πριν, άλλωστε, όταν η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως υπέστη 9 αποβολές, κίνηση που δείχνει πως τολμά να μιλήσει δημόσια για όσα δύσκολες καταστάσεις έχει βιώσει.

Μία ακόμη προστέθηκε και φορά τον γιο της, του οποίου την επιμέλεια έχασε όταν η καριέρα της βρισκόταν στο απόγειο της. Μη ξεχνάμε πως η φήμη της Σάρον Στόουν εκτοξεύθηκε από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ερωτικό θρίλερ «Βασικό Ένστικτο» που προβλήθηκε το 1992.

Η λαμπερή εικόνα της, η δημοφιλία της και η δόξα στην υποκριτική ήταν μπροστά από τις κάμερες και τα φλας των φωτογράφων. Πίσω από αυτά, η εικόνα ήταν πολύ διαφορετική. Η Σάρον Στόουν ανέφερε για τον γιο της, Ρόαν, πως, όταν «δικαστής ρώτησε το παιδί μου -το μικροσκοπικό μου αγοράκι- “Ξέρεις ότι η μητέρα σου γυρίζει ταινίες σεξ;”. Αυτό το είδος της κακοποίησης από το σύστημα, ότι εξετάστηκε δηλαδή τι είδους γονέας ήμουν επειδή έκανα αυτή την ταινία. Οι άνθρωποι τώρα κυκλοφορούν χωρίς ρούχα στην κανονική τηλεόραση και εσείς είδατε ίσως ένα δέκατο έκτο της ταινίας- και έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου».

Σάρον Στόουν: Το αίτημα του δικαστή που της στέρησε την κηδεμονία

Είθιστε όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, η επιμέλεια να πηγαίνει περισσότερο στο μητέρα. Στην περίπτωση της Στόουν δεν συνέβη αυτό. Ο σύζυγός της, Φιλ Μπρόνστεϊν, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1998 και υιοθέτησε τον Ρόαν δύο χρόνια αργότερα, ζήτησε αίτηση διαζυγίου το 2003. Η ηθοποιός ζήτησε την κύρια επιμέλεια του Ρόαν, ο οποίος τότε ήταν 8 ετών, αλλά ο δικαστής την απέρριψε, με γνώμονα πως ο Μπρόνστεϊν ήταν καταλληλότερος για ένα πιο σταθερό περιβάλλον. 

Μάλιστα, είχε αναφέρει πως η Στόουν ανέθετε συχνά την φροντίδα του παιδιού σε τρίτους, χωρίς να παρέχει στην ουσία την ασφάλεια που θα έπρεπε ως μητέρα ανήλικου.

Η Στόουν έκανε έφεση το 2008 για να αποκτήσει την επιμέλεια του Ρόαν, αλλά η προσπάθεια της έπεσε στο κενό. Η στενή σχέση που έχει όμως με τον 22χρονο σήμερα γιο της είναι δυνατή, γι’αυτό και ο ίδιος το 2019 κατέθεσε χαρτιά για να προσθέσει το επίθετο της μητέρας του στο δικό του.