Ηχηρή ήταν η απουσία του Νότη Σφακιανάκη από την κηδεία του Βασίλη Καρρά, ο οποίος ωστόσο φρόντισε να στείλει στεφάνι γεμάτο από λευκά λουλούδια με τη φράση «Αδερφέ θα τα ξαναπούμε», λέγοντας έτσι το δικό του αντίο στον κολλητό του φίλο.

Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Βασίλης Καρράς είχαν μια μακροχρόνια φιλία και όλοι περίμεναν να δουν τον τραγουδιστή στο τελευταίο αντίο του αγαπημένου του φίλου. Ο Νότης Σφακιανάκης γνώριζε ωστόσο ότι αν εμφανιζόταν όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα έπεφταν πάνω του.

Σύμφωνα με την Espresso ο Νότης Σφακιανάκης γνώριζε για τη δύσκολη κατάσταση του Βασίλη Καρρά αλλά και για το απρόσμενο τέλος του. Και οι δύο τους όλο αυτό το διάστημα κρατούσαν επαφές και συνήθιζαν να μιλάνε για σχέδια και για το μέλλον. Σε μια από τις συζητήσεις που είχαν ο Βασίλης Καρράς είχε εκμυστηρευθεί στον Νότη Σφακιανάκη και για μια δισκογραφική συνεργασία μεταξύ των δύο, όμως η μοίρα τους πρόλαβε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο θάνατος του Βασίλη Καρρά ταρακούνησε τον Νότη Σφακιανάκη και δεν αποκλείεται σύντομα να ακούσουμε ένα τραγούδι που θα αναφέρεται στον φίλο του, όπως το «φίλε έφυγε ο Στράτος και παρέλυσε το κράτος».