Στον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος έχει επανέλθει τον τελευταίο καιρό στην επικαιρότητα λόγω της παρατεταμένης απουσίας του από «τα φώτα», αναφέρθηκε ο Νίκος Συρίγος, προχωρώντας, μάλιστα, σε αποκαλύψεις.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον τραγουδιστή, ο οποίος έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τη δημοσιότητα, με ανθρώπους του περιβάλλοντός του να αναφέρουν ότι αλλάζει, μάλιστα, συνεχώς αριθμό κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να μην μπορεί να τον εντοπίσει κανείς.

Την Κυριακή 18/6, αναφερόμενος στο θέμα του Νότη Σφακιανάκη από τον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», ο Νίκος Συρίγος αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του καλλιτέχνη γνωρίζουν «πολύ καλά τι έχει συμβεί», ενώ επικαλούμενος πηγές του, είπε ότι ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει την ερχόμενη σεζόν στη νυχτερινή διασκέδαση.

«Επειδή σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα κάποιους κοινούς γνωστούς, θα σας πω αυτά που μπορώ να πω. Ο Νότης είναι βαθιά πληγωμένος από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο, όχι συγγενικό του πρόσωπο. Από στενό του συνεργάτη, ο οποίος κάνει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί, αλλά ξέρει πολύ καλά, γιατί είναι αυτός που του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Επειδή υπήρξε και μια δήλωση χθες από τον ανιψιό του, που λειτουργεί και ως μετρ, ότι δεν θα τραγουδήσει και δεν θα επιστρέψει… Εμένα, οι δικές μου πηγές, μου είπαν ότι ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζει δίσκο και θα επιστρέψει τον χειμώνα, θα δεχτεί μια από τις προτάσεις που του έχουν κάνει, και είναι ευχή όλων μας», συνέχισε.

«Μη βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι δεν ξέρετε τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στον Νότη, πάρα πολύ καλά, και καλό είναι να μη μιλήσετε, να τον αφήσετε να ξεθυμάνει, γιατί αυτό που του κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο» τόνισε, κλείνοντας τη σχετική τοποθέτησή του, ο γνωστός δημοσιογράφος.