Η Σακίρα τελευταία έχει βγάλει τραγούδια με πολλά υποτιμητικά σχόλια για τον Ζεράρ Πικέ και την σύντροφό του. Οπότε, θα μπορούσαμε να πούμε πως carma is a bitch και ανταπέδωσε με την εμφάνιση ενός αρουραίου στα γυρίσματα του νέου της videoclip. Μια εμφάνιση που έκανε την Κολομβιανή να ουρλιάξει τόσο, ώστε να ξεπεράσει κάθε διάσημο ουρλιαχτό, ακόμα και αυτό στην Ψυχώ του Χίτσκοκ.

Σε μια περίοδο που έχει να αντιμετωπίσει νομικά προβλήματα λόγω των ελλιπών φορολογικών δηλώσεων της στα προηγούμενα 10 χρόνια, η Σακίρα δεν δείχνει να πτοείται και ετοιμάζει διαρκώς νέα τραγούδια και videoclip.

Όμως τα απρόοπτα δεν λείπουν και η ίδια έσπευσε να μοιραστεί στο Instagram ένα βίντεο που ίσως και να γίνει πιο viral από το τραγούδι της όπου αποκαλούσε Casio ρολόι την Κλάρα Κία Μαρτί, την σύντροφο του Πικέ.

Η Κραυγή της Σακίρα

Ο λόγος είναι πως ένας αρουραίος που περπατούσε δίπλα στο κεφάλι της Σακίρα την ώρα που αυτή ήταν ντυμένη γοργόνα με μια περούκα, την ανάγκασε να βγάλει ένα ουρλιαχτό που έσπασε το φράγμα του ήχου.

Το ηχητικό αποτέλεσμα είναι για να μπει ως και ήχος κλήσης και αν το ακούσεις 2-3 φορές συνεχόμενα, θα πέσεις κάτω από τα γέλια.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από τα γυρίσματα για το clip του τραγουδιού Copa Vacia που κυκλοφόρησε πριν 3 μέρες.