Ο Snoop Dogg απαντά στην χορεύτρια που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση. Ο πασίγνωστος ράπερ δήλωσε πως οι ισχυρισμοί της γυναίκας είναι ψευδείς και έχουν σκοπό το οικονομικό της όφελος. Η ίδια φέρεται να ζήτησε από εκείνον και τον συνεργάτη του, Don «Magic» Juan αποζημίωση ύψους 10 εκατ. δολαρίων.

Εκπρόσωπος του ράπερ σε δήλωση στο Page Six τονίζει ότι «οι ισχυρισμοί για σεξουαλική επίθεση από τον Κάλβιν Μπρόουντους (Snoop Dogg), είναι απλώς αβάσιμοι. Φαίνεται να είναι μέρος ενός σχεδίου για να πλουτίσει και για να εκβιάσει τον Snoop Dogg ακριβώς πριν εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl αυτής της Κυριακής».

«Για να είμαι σαφής, ο κ. Κάλβιν Μπρόουντους δεν είχε ποτέ καμία σεξουαλική επαφή με την ενάγουσα. Το σχέδιο είναι επαίσχυντο. Η προσπάθειά της να χρησιμοποιήσει τα δικαστήρια για να προωθήσει αυτό το σχέδιο είναι επίσης επαίσχυντη και αδικεί τα πραγματικά θύματα που αξίζουν να γίνουν πιστευτά».

Σε μια πλέον διαγραμμένη ανάρτηση στο Instagram, ο ράπερ έγραψε ότι «η σεζόν του Gold digger έχει ξεκινήσει, να είστε προσεκτικοί και να φυλάγεστε. Κρατήστε τον κύκλο σας μικρό».

Τι υποστηρίζει η γυναίκα που κατήγγειλε τον Snoop Dogg

Η γυναίκα έκανε την καταγγελία με το ψευδώνυμο Jane Doe, καθώς θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, υποστηρίζει πως κακοποιήθηκε από τους δύο άνδρες το 2013, μετά από συναυλία τους στην Καλιφόρνια, όπου και συμμετείχε ως χορεύτρια. Η ίδια αναφέρει πως ενώ αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητό της εκείνο το βράδυ, το πρωί ξύπνησε στο σπίτι του Don «Magic» Juan.

Tον είδε από πάνω της να προσπαθεί να βάλει το μόριό του στο στόμα της. Στην συνέχεια της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο στούντιο του Snoop Dogg κι εκείνη δέχτηκε, καθώς φοβήθηκε ότι θα καταστραφεί η καριέρα της. Εκεί μαγνητοσκοπούσαν την τηλεοπτική σειρά Double G News Network του Snoop Dogg, και πήγε για να την προσλάβει.

«Δεν ένιωθα καθόλου άνετα σε εκείνο το στούντιο, πήγα στο μπάνιο και ξαφνικά, η πόρτα άνοιξε πίσω μου. Τότε, ο Snoop Dogg μπήκε μέσα με το εσώρουχό του κατεβασμένο και άρχισε να πιέζει το μόριό του κοντά στο πρόσωπό μου, προσπαθώντας να με εξαναγκάσει σε στοματικό σεξ. Όταν με είδε να κλαίω, ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά μου κι ολοκλήρωσε την πράξη του επάνω στο στήθος μου και στο πρόσωπό μου», καταγγέλει η Jane Doe.

«Ο ενάγων ένιωσε πίεση από τον εναγόμενο Snoop Dogg λόγω της κυριαρχίας του και της θέσης εξουσίας του πάνω της, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς του να την προσλαμβάνει και να την απολύει και να διασφαλίζει ότι δεν θα προσληφθεί ποτέ ξανά στον κλάδο του», αναφέρει η αγωγή.

Το 2005, επίσης, η μακιγιέζ Kylie Bell μήνυσε τον Snoop και το περιβάλλον του για ναρκωτικές ουσίες, ενώ κατήγγειλε ότι την βίασε στα παρασκήνια του Jimmy Kimmel Live .