Η Τόρι Σπέλινγκ εθεάθη να ζει μαζί με τα πέντε παιδιά της σε τροχόσπιτο, σε ένα κάμπινγκ στην κομητεία Ventura. Μετά τον χωρισμό της με τον Ντιν Μακντέρμοτ, φαίνεται πως η ηθοποιός ζορίζεται, εξούν και οι θαυμαστές της τα έχουν βάλει με την μητέρα της, Κάντι, που δεν βοηθάει την οικογένεια της, παρά το γεγονός ότι είναι ζάμπλουτη. 

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, η Τόρι Σπέλινγκ εμφανίζεται χωρίς καθόλου διάθεση να μπαίνει στο τροχόσπιτο, ενώ σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η «Ντόνα» του «Beverly Hills, 90210» κάθεται μαζί με τα παιδιά της σε καρέκλες ή μεταφέρουν πράγματα.

Την ίδια στιγμή που κυκλοφόρησε ο τρόπος ζωής της Τόρι Σπέλινγκ, η μητέρα της δημοσίευσε φωτογραφίες από την πολυτελή της διαβίωση, με τους χρήστες στα social media να την κατακεραυνώνουν. Ωστόσο, είναι γνωστό πως οι δύο γυναίκες δεν έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. 

Ούτε όμως και με τον πατέρα της τα πράγματα είναι καλύτερα. Ο Άαρον Σπέλινγκ, ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς του Χόλιγουντ, ανησυχούσε για το πώς διαχειρίζεται τα χρήματα. Όπως έχει αναφέρει η Τόρι Σπέλινγκ, οι γονείς της της είπαν ότι ήταν μόνη της οικονομικά, αφότου πήρε τον ρόλο της στο «Beverly Hills, 90210».

Τόρι Σπέλινγκ

Η σειρά σημείωσε επιτυχία, με την ίδια να βγάζει πολλά χρήματα γεγονός που της επέτρεπε να ζει μια άνετη ζωή, ωστόσο η διαχείριση της ήταν λάθος. Εξού και ο πατέρα της, άφησε μόνο 800.000 δολάρια από την περιουσία των 600 εκατομμυρίων δολαρίων στο όνομά της.