Εδώ και μέρες στο προφίλ της στο Instagram γίνεται χαμός από αναρτήσεις, posts και stories. Η Ιώαννα Τούνη μαζί με τον Αλεξάνδρου, τον γιο τους και 6-7 φίλους τους ακόμα, ταξίδεψαν όλοι μαζί στις Μαλδίβες για να γιορτάσουν εκεί τα γενέθλιά της.

Τα προεόρτια περιελάμβαναν καταδύσεις, δείπνα σε εστιατόρια, ιδιωτική προβολή ταινίας και εμπειρίες που τις βλέπουμε και τις ζηλεύουμε. Σήμερα λοιπόν, είναι τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη, η οποία γίνεται 30 ετών και έχει κατακτήσει σε αυτή την ηλικία πολλά. Έχει έναν σύντροφο κι ένα παιδί, έχει μαζί με την φίλη της μια πολύ επιτυχημένη επιχειρήση που της αποφέρει το ευ ζην και ταξιδεύει τον κόσμο. Κι είναι και ένα από τα πιο συζητημένα ονόματα στην Ελλάδα, η Νο1 influencer, με τη μεγαλύτερη απήχηση στα social και περιζήτητη στα brands και τις διαφημιστικές.

Και με κάθε της κίνηση, προκαλεί συζήτηση, αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές, σχόλια καλοπροαίρετα, σχόλια πολύ κακοπροαίρετα, ελάχιστα όμως τη νοιάζουν.

Και γι’ αυτό, ένα μήνα μετά την ανάρτησή της όπου θήλαζε δημόσια τον γιο της, που είχε γίνει talk of the town, κάνει άλλη μια τέτοια ανάρτηση.

Σε μια αιώρα στο πολυτελές resort που μένει στις Μαλδίβες, με τον γιο της αγκαλιά, τον θηλάζει και δηλώνει «#dirtythirty και αλήθεια το πόσο ευλογημένη νιώθω, δεν περιγράφεται», με τον Αλεξάνδρου να σχολιάζει πρώτος πρώτος ότι η Τούνη είναι «η καλύτερη μαμά του κόσμου».