Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στις Μαλδίβες μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον γιο τους και τους φίλους τους, προκειμένου να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά της με ένα μεγάλο πάρτι.

Μεταξύ διάφορων αναρτήσεων στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη προχώρησε και σε ένα insta story, όπου σχολίασε το γεγονός ότι τους ζήτησαν 900 ευρώ, για να παρακολουθήσουν μια ταινία. 100 ευρώ το άτομο για την ακρίβεια.

Όπως είπε η Ιωάννα Τούνη: «Σήμερα κανονικά ήταν να δούμε movie night και το κλείσαμε και μας λένε τώρα ότι για να δούμε την ταινία εμείς οι 9 είναι 900 ευρώ. Όχι για ταινία που παίζει στο σινεμά τώρα, για παλιά ταινία που έχουμε διαλέξει, τύπου από το Netflix. Θα πάμε; Θα είναι τα πιο τσάμπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ξενερώσαμε πάντως. Είναι δυνατόν; Πάρα πολλά… Για ταινία παλιά;».

Τούνη

Βέβαια, ανεξάρτητα με τα χρήματα και το ποια ταινία θα έβλεπαν, αυτό που περιγράφει η Ιωάννα Τούνη, δεν είναι κάτι εξωφρενικό σαν τιμή. Κι αυτό γιατί βρίσκονται σε ένα πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες και ζήτησαν να στηθεί ένα θερινό σινεμά για τους ίδιους και μόνο. Και 100 ευρώ για όλα αυτά και μαζί με συνοδεία φαγητών και ποτών, δεν είναι παράλογο.

Τούνη