Είπε για λίγο να ζήσει ως άγνωστη μεταξύ αγνώστων η Άννα Βίσση, η οποία βρέθηκε σε μαγαζί με παγωτά στην Κέρκυρα και μπήκε για λίγες ώρες στην πίσω μεριά του πάγκου, αυτή που εξυπηρετεί. Κι αν οι Έλληνες είχαν πάθει την πλάκα τους που τους έφτιαχνε το παγωτό η τεράστια Άννα, οι τουρίστες που δεν γνώριζαν ποια είναι, είχαν περισσότερη πλάκα.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok η Άννα Βίσση, την βλέπουμε να μιλάει με έναν Ιταλό τουρίστα και να του εξηγεί ότι είναι καινούργια ως πωλήτρια, ενώ στη συνέχεια προσπαθεί να του πει τι γεύση είναι το κάθε μπολ με παγωτό που βλέπει.

Εν τέλει, ο Ιταλός καταλήγει στις επιλογές του και όσο η Βίσση του φτιάχνει το παγωτό, όσο του βάζει τις δύο μπάλες που επέλεξε μέσα στο χωνάκι, του λέει πως μπορεί να τραγουδήσει όσο τον εξυπηρετεί.

Ο κανονικός πωλητής του μαγαζιού προσπαθεί να πει στον τουρίστα πως είναι η μεγαλύτερη τραγουδίστρια στην Ελλάδα, όμως εκείνη τον κόβει και με παρότρυνση του Ιταλού, ξεκινάει το τραγούδι.

«Όσο έχω φωνή θα στο τραγουδάω», αυτό πάει να τραγουδήσει, αλλά με το ιδιαίτερο χιούμορ που την χαρακτηρίζει, το παραλλάσσει και τραγουδάει «όσο έχω χωνί θα στο τραγουδάω». Εκτός από το βίντεο που έγινε viral στο TikTok, viral έγινε και το σκηνικό, αφού πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί στο μαγαζί και έκαναν χάζι την Άννα Βίσση με τον ανίδεο Ιταλό.