Κατακραυγή έχει ξεσπάσει σήμερα στα social media, με κόσμο να ανεβάζει φωτογραφίες με ριγέ μπλούζες και να ξεσπά κατά του Τάσου Ξιαρχού για το bullying που άσκησε σε κοπέλα, που βιντεοσκόπησε σε μαγαζί, για τα παραπανίσια κιλά της και τις επιλογές του ντυσίματός τους. Ανάμεσα στον κόσμο, πολλοί ήταν και οι διάσημοι που πήραν θέση για το τραγικό περιστατικό και άσκησαν κριτική για τον ίδιο.

https://www.intronews.gr/7631-2-o-tasos-xiarcho-riga-bullying

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το instagram του χορογράφου είναι κατεβασμένο, ενώ ο ίδιος απειλεί να αυτοκτονήσει. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ στο Μενίδι, που είναι η περιοχή στην οποία μένει ο γνωστός χορογράφος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πάρει ποσότητα χαπιών και έχει στείλει μηνύματα σε άτομα από το φιλικό περιβάλλον του ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η ανησυχία κορυφώνεται καθώς την τελευταία ώρα έχει σταματήσει να απαντάει στα μηνύματα που του στέλνουν στο κινητό.