Είναι 2018, αν δεν κάνουμε λάθος, και ο Τάσος Ξιαρχό, μετά την εμφάνιση του στο GNTM ως δάσκαλος χορογραφίας, είναι καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη, στο late night που κάνει στον ALPHA. Εκεί περιγράφει τα όσα έζησε μικρός επειδή είναι γκέι, τη συμπεριφορά του πατέρα του, αλλά και σχόλια που του κάνουν αρκετές φορές στο δρόμο κάποιοι λόγω του τρόπου που ντύνεται και που περπατάει. «Λούγκρα, αδερφάρα» είναι τα πιο συχνά που έχει ακούσει.

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, που βγήκε τότε να μιλήσει για το bullying και διατυμπάνιζε την άποψη πως πρέπει να πάψουν να ασχολούνται οι άνθρωποι με το τι κάνει ο άλλος και να τον αφήσουν να αντιμετωπίσει μόνος του τις όποιες ανασφάλειες, δίχως να του προσθέτουν περισσότερες, θεώρησε πολύ νορμάλ να τραβήξει βίντεο μια κοπέλα και να την ξεφτιλίσει στο Instagram. Ευτυχώς όμως, τα social media είναι ένα μπούμερανγκ που το πετάς και γυρίζει και σκάει στην πλάτη σου.

Ναι, προφανώς και πολλοί – αν όχι όλοι – έχουμε σχολιάσει με τρόπο αρνητικό κάτι που δεν μας κάθεται καλά στο μάτι, είτε κακοπροαίρετα είτε με την αφέλεια συνηθειών του παρελθόντος. Αλλά απ΄αυτό μέχρι να τραβήξεις βίντεο μια κοπέλα και να την κράξεις γιατί επέλεξε να βάλει μπλούζα με ρίγα στο σώμα της που είναι πιο παχύ, υπάρχει μια τεράστια απόσταση. Κι ο Τάσος Ξιαρχό, που ζήτησε συγγνώμη για ένα λάθος που όλοι έχουν κάνει, κι ας μην το έχουν κάνει όλοι, διήνυσε αυτή την απόσταση με τέτοια ταχύτητα που κάηκαν τα πόδια του.

Τη διήνυσε τόσο πολύ που η μεταμέλεια του φαίνεται κενή. Γιατί όταν ξεφτιλίζεις έναν άνθρωπο και μετά τρέχεις στο μπάνιο του μαγαζιού γιατί σε πήρε χαμπάρι και κάνεις νέο στόρι γελώντας, τότε δεν είναι απλά ένα λάθος. Ούτε μετά συγγνώμες με poll που γίνονται για να αυξηθούν οι followers, αποτελούν δείγμα ειλικρινούς μεταμέλειας. Το ακριβώς αντίθετο.

Όλη η ελληνική σοουμπίζ στάθηκε απέναντι του, με τις Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Ζαρίφη και Δανάη Μπάρκα να βάζουν μπλούζα με ρίγα και να αναρτούν φωτογραφίες στα social media, η Καίτη Γαρμπή ήταν πιο επιθετική απέναντι του, ενώ η Κόνι Μεταξά, με την οποία είχαν κατά καιρούς μια φιλία, αναγκάστηκε να κάνει μια ανάρτηση όπου γράφει πως έχει πάρει απόσταση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs? (@zarifious)

https://twitter.com/KaitiGarbi/status/1454924188020580353?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1454924188020580353%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1176875%2Fgnostes-ellinides-foresan-rige-os-apadisi-sto-bouling-tou-xiarho%2F

Και κάπως έτσι, ο Τάσος Ξιαρχό, που τόσα έλεγε κατά του bullying, έγινε ένας bully ολκής και το έκανε στα social media, όπου τίποτα δε μένει αναπάντητο, τίποτα δεν ξεχνιέται και ένα τέρας θα ορθωθεί να σε κατασπαράξει. Κάποιες φορές, αυτό το τέρας υπερασπίζεται το σωστό. Κι οι 52 χιλιάδες followers που έχει ο κάθε Τάσος Ξιαρχό, εξαφανίζονται στο πιτς φιτίλι, σου κάνουν απανωτά report και block και πια δεν υπάρχει τρόπος να επανορθώσεις, ακόμα κι αν είσαι όντως σε μεταμέλεια.

https://twitter.com/Naty7nts/status/1454916885531791363?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1454916885531791363%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1176875%2Fgnostes-ellinides-foresan-rige-os-apadisi-sto-bouling-tou-xiarho%2F

Έρχεται και η στιγμή που το θιγόμενο πρόσωπο δεν έχει σκοπό να αφήσει αναπάντητη τη χλεύη και την εν αγνοία του διαπόμπευση και σου απαντάει. Και σε κολλάει στον τοίχο. Και σε φέρνει και αντιμέτωπο με ποινικές ευθύνες, γιατί μπορεί τα social media να μας έχουν κουτσουρέψει τη σκέψη, αλλά παραμένει παράνομο να βγάζεις σε δημόσιο μέσο κάποιον χωρίς τη θέληση του. Ιδίως αν θες να τον ξεφτιλίσεις.

«Eυχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο.

Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Nα ‘σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να ‘σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» του έγραψε η κοπέλα και απαντώντας σε σχόλια, δεσμεύτηκε να τον κυνηγήσει νομικά.