Η Αντζελίνα Τζολί έχει εγκαταλείψει την Ηλεία εδώ και λίγες μέρες, αφού τα γυρίσματα της ταινίας για τη Μαρίας Κάλλας, ολοκληρώθηκαν, ωστόσο η τελευταία της φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο που διέμενε, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου «Aldemar Olympia Village», φωτογραφήθηκε με τη χολιγουντιανή σταρ, η οποία προτίμησε ένα ρούχο της προσωπικής της συλλογής στο χρώμα του εκρού και όχι ένα από τα κουστούμια της ταινίας «Maria», που όλα είναι αντιγραφές από τα ρούχα της παγκοσμίου φήμης σοπράνο.

Χαρούμενη και ευδιάθετη η ηθοποιός, πόζαρε στον φακό κι ευχαρίστησε το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου πέντε ημέρες εργάστηκε προκειμένου να της παρέχει μια όμορφη και άνετη φιλοξενία ειδικά μετά τα απαιτητικά γυρίσματα της ταινίας.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα με τους ιδιοκτήτες να την ευχαριστούν για την επιλογή:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μερικά συναρπαστικά νέα μαζί σας! Τις τελευταίες μέρες, είχαμε το προνόμιο να καλωσορίσουμε την εξαιρετική Angelina Jolie στο ξενοδοχείο μας, όπου ήταν απασχολημένη με τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της, “Maria”. Θέλουμε να εκφράσουμε την εγκάρδια εκτίμησή μας στην Angelina Jolie και σε όλη την ομάδα παραγωγής του “Heretic” για την επιλογή του ξενοδοχείου μας ως κατάλυμα της προτίμησης τους».