Μεταξύ των επιχειρήσεων, που έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από την πυρκαγιά που έφτασε στη θάλασσα είναι και το παραλιακό beach bar στο 2ο χλμ. της Λεωφόρου Ρόδου – Καλλιθέας.

Το beach bar αυτό είχε γίνει γνωστό, όταν δημοσιεύτηκε ένα βίντεο που έδειχνε έναν εκ των σερβιτόρων να πηγαίνουν την παραγγελία… κολυμπώντας.

Το χρονικό του επεισοδίου που προκάλεσε αντιδράσεις

Το βίντεο αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Εφόσον το βίντεο αυτό έκανε τον γύρο του διαδικτύου προκάλεσε την διπλή κυβερνητική παρέμβαση των υπουργείων Εργασίας και Ναυτιλίας, αλλά και την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Κατόπιν τούτου, ο σερβιτόρος που φαίνεται να βρίσκεται μέχρι την μέση στη θάλασσα για να μπορέσει να εξυπηρετήσει του πελάτες του καταστήματος, που νοικιάζουν θέση μέσα στο νερό, δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα δε με την ΕΡΤ, ο νεαρός υπάλληλος ρωτήθηκε από το κλιμάκιο του ΣΕΠΕ που έσπευσε να κάνει έλεγχο στην επιχείρηση, μετά το σάλο που προκλήθηκε και απάντησε ότι δεν τον ενοχλεί αυτού του είδους το σερβίρισμα στους πελάτες, υπογραμμίζοντας ότι του αποφέρει υψηλό φιλοδώρημα που μπορεί να φτάσει και στα 200 ευρώ την ημέρα.