Την 82χρονη Παρασκιώ θα παντρευτεί ο 42χρονος Κωστής, από την Μεσσαρά. Οι δυο τους γράφουν το δικό τους love story και δε δίνουν σημασία στη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. Έχουν βρει τον έρωτα και μάλιστα χθες 3/8 αρραβωνιάστηκαν.

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Εδώ στη Μεσσαρά δεν παράγουμε μόνο τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα, παράγουμε και love stories», είπε η Ειρήνη Φραγκιαδάκη, φίλη του ζευγαριού, στο Mega.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωστής πήρε την απόφαση να φύγει από το χωριό του, το Ζαρό, και βρέθηκε στον Κρότο προκειμένου να ασκήσει καλύτερα το επάγγελμά του. Εκεί γνώρισε την Παρασκιώ, επίσης κτηνοτρόφο, και δεν χρειάστηκε πολύ για να πέσουν τα πρώτα βλέμματα και να φουντώσει ο έρωτας.

«Τρία χρόνια το δούλευε εκείνος στο μυαλό του. Την έβλεπε κάθε μέρα στο καφενείο. Δεν θέλει και πολύ… Ήρθανε κοντά, γιατί τα πάντα είναι θέμα επικοινωνίας», είπε η κα Φραγκιαδάκη.

Αν και η Παρασκιώ αρχικά είχε ενδοιασμούς, τελικά ο έρωτας νίκησε και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε έχοντας στο πλευρό του τους φίλους τους.