Ελπιδοφόρα αλλά και ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη σε ό,τι αφορά στην κατάσταση της υγείας του 29χρονου Νίκου Φανουράκη που εδώ και πολλές ημέρες νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 29χρονος που πριν από αρκετές ημέρες δέχτηκε τα πυρά ενός 22χρονου στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, έχει αποσωληνωθεί και είναι πολλές οι στιγμές που δείχνει να έχει επαφή με το περιβάλλον!

Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά τον 22χρονο φερόμενο ως δράστη του πυροβολισμού σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις αρχές Αυγούστου στην επαρχιακή οδό Μοιρών Τυμπακίου.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το αυτοκίνητο του 29χρονου θύματος να ακολουθείται από ένα δεύτερο, στο 1ο χιλιόμετρο Μοιρών – Τυμπακίου. Τα δύο αυτοκίνητα σταματούν και οι οδηγοί τους βγαίνουν από αυτά και διαπληκτίζονται για άγνωστο λόγο.

Στη συνέχεια το δεύτερο Ι.Χ. κάνει αναστροφή, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος το ακολουθεί και το προσπερνά. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη επιταχύνει και κινείται παράλληλα με εκείνο του θύματος, το οποίο βγαίνει εκτός δρόμου.

Εκείνη ακριβώς η στιγμή ο Νίκος δέχτηκε τον πυροβολισμό στο κεφάλι…

Πηγή: ekriti.gr