Η 27χρονη που προσφέρει υπηρεσίες Hospitality Management σε Μύκονο και Ντουμπάι, βρέθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα και ισχυρίστηκε ότι οι ναρκωτικές ουσίες που εντόπισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με τον σύντροφο της, ήταν του ιδίου για προσωπική χρήση.

Ωστόσο και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς εγγυοδοσία, με περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους κάθε 1η και 15η του μήνα.

Η 27χρονη Ελληνίδα συγκατοικούσε με τον 28χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στο νησί των Ανέμων, διακινώντας ναρκωτικά από κοκαΐνη μέχρι κάνναβη και το παραισθησιογόνο MDMΑ ή αλλιώς «κυρία» των πάρτι, που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στο θάνατο αν αναμιχθεί με αλκοόλ.

Αναφορικά με τη δικογραφία, η ίδια φέρεται να κρατούσε τα χρήματα από την διακίνηση των ναρκωτικών, τα οποία προωθούσε σε τουρίστες ο σύντροφος της. Μαζί τους συνελήφθη και ένας 35χρονος από το Ισραήλ, ο οποίος μόλις είχε προμηθευτεί κοκαΐνη 1,1 γραμμαρίου έναντι 200 ευρώ.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν το ζευγάρι στην περιοχή Τάγκου – Αργύραινα και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι που διέμεναν. Εκεί βρήκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 4,3 γραμμαρίων, μια πλαστική συσκευασία, με τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης μικτού βάρους 6,6 γραμμαρίων, μια πλαστική συσκευασία, με κοκαΐνη 5,4 γραμμαρίων, τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με MDMA, μικτού βάρους 0,7 γραμμαρίων η κάθε μία, καθώς επίσης €21.740,00 και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, βρήκαν μια ζυγαριά ακριβείας και 570 δολάρια Η.Π.Α., 420,00 λίρες Αγγλίας, 25 δολάρια Καναδά, 115 ντιράμ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, 200 λεκ Αλβανίας, 55 δολάρια Αυστραλίας και 20,00 Ελβετικά. Η νεαρή γυναίκα εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως concierge που προσφέρει υπηρεσίες Hospitality Management σε Μύκονο και Ντουμπάι. Οι τρεις συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στην εισαγγελία της Σύρου.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Πυρκαγιές: Τι αλλάξαμε στη ζωή μας από πέρυσι για να ελέγξουμε μια νέα καταστροφή; Μάλλον τίποτα…

Φωτιά Πεντέλη: Οι λογαριασμοί στα social media για να βοηθήσεις ανθρώπους και ζώα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο και τα βάζει με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας