Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι γνωστός για τον ευθύ τρόπο με τον οποίο εκφράζεται και για το ότι δεν υπόκειται σε δημόσιες σχέσεις. Το νεοσμυρνιώτικο background του εξηγεί το γιατί δεν μασάει τα λόγια του, ιδίως όταν πρόκειται για κοινωνική κριτική. Από χθες, όλη η Αττική έχει στραμμένο το βλέμμα της στις εστίες φωτιάς στην Πεντέλη και ο σεφ βρέθηκε στην περιοχή για να βοηθήσει τις πυροσβεστικές δυνάμεις και κατέγραψε τα όσα είδε.

Οι εικόνες που μετέδωσε με τις αναρτήσεις του στο Instagram ο κ. Κουτσόπουλος είναι ενδεικτικές της τεράστιας καταστροφής, η οποία βαραίνει και πάλι τον κρατικό μηχανισμό που αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ανεπαρκής στην αντιμετώπιση μιας φυσικής καταστροφής που την ανέμενε.

Γι΄αυτό και σε προηγούμενο στόρι του ο Κουτσόπουλος έχει αναρτήσει ένα screenshot από τίτλο της Ναυτεμπορικής όπου υπάρχει η δήλωση του κ. Στυλιανίδη για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού για τις πυρκαγιές, μετά το μάθημα που πάρθηκε πριν ένα χρόνο. Το αποτέλεσμα δείχνει πως δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία ετοιμότητα, με τον Κουτσόπουλο να βάζει μερικά emoji με κλόουν για να χαρακτηρίσει με τον τρόπο του ως ένα τσίρκο και τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, αλλά και τις επιχειρησιακές δομές.
Κουτσόπουλος