Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός του Παναθηναϊκού για τον οποίο αργά χθες το βράδυ βγήκε ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οποία συμπληρώνει ότι η σύλληψη για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια πραγματοποιήθηκε μέσα στο σπίτι του.

Πρόκειται για άτομο που φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό και όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα στο παρελθόν.

Αναφέρεται δε, πως είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί στο συγκεκριμένο υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους χούλιγκαν που διαφεύγουν της σύλληψης.

δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, σε εξέλιξη, βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών στη Νέα Φιλαδέλφεια.