Συνεχίζουν να προκαλούν αποτροπιασμό οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του άνδρα που φωτογράφιζε κορίτσια με μαγιό στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αδελφός μιας ανήλικης αθλήτριας ήταν αυτός που εντόπισε τις ύποπτες κινήσεις του 57χρονου και ειδοποίησε τους γονείς, πριν τη σύλληψή του το απόγευμα της Παρασκευής.

Τη διοργάνωση παρακολουθούσε και η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Νόνη Δούνια, η κόρη της οποίας συμμετείχε στους αγώνες, η οποία δήλωσε πως το παιδί κατάλαβε πως ο 57χρονος φωτογράφιζε τα κορίτσια και έτρεξε να ζητήσει βοήθεια.

«Είχαμε το πρώτο Open κολύμβησης. Το κολυμβητήριο είναι ανοιχτό και μπορεί οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση στην πισίνα. Υπήρχε στις εξέδρες ένας κύριος ο οποίος φαινόταν ύποπτος. Ένα παιδί, αδελφός μιας αθλήτριας, είδε ότι αυτός φωτογράφιζε. Κάτι είδε ο μικρός και το είπε στη μητέρα του. Πήγε η μαμά του μαζί με έναν άλλο μπαμπά να του ζητήσουν το λόγο. Και του είπαν να τους δείξει το υλικό», εξήγησε στο protothema.gr η κυρία Δούνια.

Σύμφωνα με την ίδια «η μητέρα κάλεσε την Αστυνομία και τον συνέλαβαν. Δεν είχε στοιχεία, τον πήγαν για εξακρίβωση και βρήκαν μέσα στις φωτογραφίες το υλικό”, τονίζει η κ. Δούνια ενώ αναφέρει πως ο 57χρονος είχε κρυμμένες τις κάμερες και ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος όταν οι γονείς τον ρωτούσαν τι φωτογραφίζει».

«Δεν γνωρίζουμε αν όλο αυτό το διάστημα τραβούσε φωτογραφιες. Είχε κρυμμένες τις κάμερες, δεν ξέρω πώς, πρέπει να τις είχε καλύψει με κάτι. Μόλις οι γονείς του ζήτησαν το λόγο αρνείτο να απαντήσει. Δεν απαντούσε σε τίποτα και φαινόταν πολύ ήρεμος και ψύχραιμος» κατέληξε.