Το Πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ» επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, με νέους σύγχρονης τεχνολογίας Ηλιακούς Θερμοσίφωνες.

Για να λάβετε την επιχορήγηση, για κάθε νέο ηλιακό θερμοσίφωνα που αγοράζετε με επιδότηση, θα πρέπει οπωσδήποτε να παραδίδετε έναν παλιό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα (χωρητικότητας τουλάχιστον 40 λίτρων) προς ανακύκλωση. H επιδότηση ανέρχεται έως 60% της δαπάνης αγοράς κάθε νέου ηλιακού θερμοσίφωνα.

Παράταση εξαργύρωσης voucher

Λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με την εξέλιξη του Προγράμματος στα πλαίσια των χρονικών δυνατοτήτων και κατ’ εφαρμογή των όρων του Προγράμματος, κρίθηκε αναγκαία η παράταση των Οροσήμων του «Κύκλος # 1 – Ένταξη # 1» του Προγράμματος κατά 20 ημέρες.

Η νέα καταληκτική ημερομηνία αγορών είναι η 24η Οκτωβρίου 2023, ενώ η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν στις 4 Οκτωβρίου 2023.

Αγοράζοντας Ηλιακό Θερμοσίφωνα από το e-shop.gr

Αγοράζοντας νέο ηλιακό θερμοσίφωνα από το e-shop.gr, έχετε ζεστό νερό ενώ εξοικονομείτε χρήματα και προστατεύετε το περιβάλλον!

Με την αξιοποίηση του ηλιακού δυναμικού, το ενεργειακό κόστος του σπιτιού σας μειώνεται σημαντικά ενώ ταυτόχρονα συμβάλλετε στην μείωση της εκπομπής αερίων του θερμοκηπίου.

Όσο για την εγκατάσταση; Άστο πάνω μας!

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα σε όλη την Αττική!
Εξειδικευμένο προσωπικό θα αναλάβει να εγκαταστήσει τον ηλιακό σας θερμοσίφωνα εύκολα και με ασφάλεια!

Η εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μια απαιτητική διαδικασία, η οποία πρέπει να εκτελείται από ειδικούς τεχνικούς προκειμένου να επιτευχθεί η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία του θερμοσίφωνα μακροπρόθεσμα.

Εξαργυρώστε το voucher σας εδώ.