Η Άννα Κορακάκη είναι αναμφίβολα, εκτός από μια από τις κορυφαίες αθλήτριες της χώρας τα τελευταία 6 χρόνια, και μια εντυπωσιακή και πληθωρική γυναίκα. Έχει επίσης μια απλότητα στην ομορφιά της, κάτι που φαίνεται στο χαμόγελο και το βλέμμα της.

Κάθε της ανάρτηση το επιβεβαιώνει αυτό, είτε είναι με τη φόρμα της και εξασκείται/αγωνίζεται, είτε φοράει κάζουαλ ρούχα, είτε εν προκειμένω είναι με το μαγιό της και φωτογραφίζεται στην παραλία.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Άννα Κορακάκη κρατάει ένα φουσκωτό ντόνατ και ποζάρει χαμογελαστή φορώντας ένα μαύρο μπικίνι κι ένα τζιν σορτσάκι.

«Όπου κι αν σας βρει, ό,τι κι αν κάνετε, να έχετε μία ηλιόλουστη, πολύχρωμη και γεμάτη γέλιο εβδομάδα!», έγραψε η Κορακάκη στη λεζάντα της ανάρτησης της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki)

Παρά το ότι η Άννα Κορακάκη δε μας συνηθίζει σε δύο αναρτήσεις στην ίδια ημέρα, η χθεσινή επέτειος 6 ετών από το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο επέβαλλε μια αναμνηστική φωτογραφία, με την πρωταθλήτρια να κάνει λόγο για την απόλυτη στιγμή της αθλητικής της σταδιοδρομίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki)


Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε άλλη χώρα τη μέρα του γάμου του: Έβαλε τον αδερφό του να παντρευτεί στη θέση του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε δώρο στον πατέρα του μια Aston Martin 240.000 δολαρίων (vid)

Οι 4 γιοι του Zinedine Zidane είναι ο ένας πιο σέξι από τον άλλον – Η οικογενειακή φωτογραφία που έγινε viral