Ο Zinedine Zidane είναι ανάμεσα στους 10 καλύτερους ποδοσφαιριστές που είδαμε ποτέ, αλλά δεν θα έλεγε ποτέ κανείς πως πρόκειται για έναν πολύ σέξι άντρα. Αν και γούστα είναι αυτά, δεν είχε ποτέ μια εξωπραγματική ομορφιά, δεν ήταν Beckham, δεν ήταν Figo, δεν ήταν Morientes. Έχει ένα γοητευτικό βλέμμα από τα αλγερινά του γονίδια, αλλά ως εκεί. Φαίνεται όμως πως τα γονίδια του μαζί με αυτά της γυναίκας του παράγουν μοντέλα, αν κρίνουμε από τους 4 γιους τους.

Πριν 4 ημέρες, η οικογένεια Zidane πόζαρε από τον κήπο του σπιτιού όπου περνάνε τις καλοκαιρινές τους διακοπές όλοι μαζί, με τον Γάλλο προπονητή να παίζει με φίλους και τους γιους του πότε ποδόσφαιρο πότε τένις.

Ο 26χρονος Enzo, ο 23 Luca, ο 19χρονος Theo και ο 16χρονος Elyaz έχουν πάρει κι από τους δύο γονείς τους, τον Zinedine και τη Veronique, το γοητευτικό βλέμμα, έχουν βγει αρκετά ψηλοί και έχουν και οι 4 τους καλογυμνασμένα σώματα, σε βαθμό που δεν τους διαχωρίζεις ηλικιακά.

Λογικό κι επόμενο να σαρώσει η φωτογραφία και να συγκεντρώσει σχεδόν 580.000 likes, ενώ συνήθως οι αναρτήσεις του Ζιζού, όταν δεν περιλαμβάνουν τους γιους του, δεν πάνε πάνω από τις 300.000.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zidane (@zidane)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Zlatan Ibrahimovic, The Beast: Στα 40 του είναι πιο τούμπανος από ποτέ

Τώρα αλήθεια είναι trend το «#NotMyNationalTeam» εξαιτίας των Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ελλάδος;

«Ο Nole όπως ο Rocky»: O Dojokovic σπρώχνει Porsche στις προπονήσεις του