Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο GOAT του τένις Roger Federer και συγκεκριμένα στην Πάρο. Λίγες μόνο ημέρες μετά το τουρνουά του Wimbledon, όπου ο θρυλικός παίκτης δεν έλαβε μέρος αλλά παρευρέθηκε ως θεατής.

Ο 41χρονος βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων με την σύζυγό του Μίρκα και τα δύο τους παιδιά και εθεάθη να τρώει ντυμένος στα λευκά και μπλε φορώντας ένα ψάθινο καπέλο.

Οι διακοπές του θρύλου του τένις στην χώρα μας έγιναν λίγο μετά την δήλωσή του ότι «δεν» χρειάζεται «το τένις», καθώς είναι σχεδόν έτοιμος να βάλει τέλος στην καριέρα του στην ηλικία των 41 ετών. Υπενθυμίζεται ότι ο Ελβετός έχει μείνει για αρκετούς μήνες εκτός των κορτ καθώς οι τραυματισμοί που έχει υποστεί δεν του επιτρέπουν να επιστρέψει, αν το κάνει ποτέ του.

«Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι το τένις, χαίρομαι με τα μικρά πράγματα, όπως όταν ο γιος μου κάνει κάτι καλά ή η κόρη μου όταν παίρνει ένα καλό βαθμό στο σχολείο.

»Το τένις είναι μέρος της ζωής μου, αλλά όχι ολόκληρη η ταυτότητα μου. Θέλω να παραμένω επιτυχημένος, να βάζω όλη μου την ενέργεια στις επιχειρήσεις μου, παρότι μερικές φορές δίνω περισσότερα από όσα θα έπρεπε.

«Ξέρω ότι μια επαγγελματική καριέρα ενός αθλητή δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα και δεν με πειράζει, το αναγνωρίζω» δήλωσε ο Ελβετός.

Ο Roger Federer έμεινε για πρώτη φορά εκτός της λίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ATP μετά από 25 χρόνια. Γεγονός αναμενόμενο, αφού έληξαν και οι ελάχιστοι πόντοι που συγκέντρωσε την περσινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Mo Farah: Η συγκλονιστική ιστορία του 4 φορές «χρυσού» Ολυμπιονίκη – Έπεσε θύμα trafficking σε ηλικία 8 ετών

Το BBC ειρωνεύεται τα tweets του Στέφανου Τσιτσιπά: «Ο τελευταίος Έλληνας φιλόσοφος»

Αθωώθηκαν από τις κατηγορίες για οικονομική απάτη οι θρύλοι του ποδοσφαίρου Sepp Blatter και Michel Platini