Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να απαρνηθεί τα τρελά λεφτά που έστρωσαν στα πόδια του οι Σαουδάραβες προκειμένου να πάει στις ΗΠΑ, ήταν πως εκεί θα μπορούσε να κάνει μια ζωή που θα μοιάζει κάπως περισσότερο σε αυτή ενός μέσου ανθρώπου.

Και όπως φαίνεται, ήδη το… ζει: Πήγε σε σούπερ μάρκετ της νότιας Φλόριντα (στο Publix, τη μεγαλύτερη τοπική αλυσίδα) σαν κοινός θνητός! Με το καροτσάκι του, τα… όλα του – δεν ξέρουμε μόνο αν έψαξε για καμιά προσφορά!

Βέβαια ό,τι και να κάνει, όπου και να πάει, αδύνατο να μη βρεθεί κάποιος που θα τον αναγνωρίσει. Μόλις λοιπόν έπεσε σύρμα πως ο Αργεντινός GOAT του ποδοσφαίρου είναι… κεφάτος και ψωνίζει δίπλα τους, αρκετοί άρπαξαν την once in a lifetime ευκαιρία για να βγάλουν μερικές φωτογραφίες που θα φυλάξουν ως τα βαθιά τους γεράματα.

Μέσι
Μέσι

Μα πραγματικά, φανταστείτε το, να ‘στε στο μάρκετ και να ‘ρθει δίπλα σας να παραγγείλει τυρί ο άνθρωπος που άλλαξε το ποδόσφαιρο όπως το ξέραμε, ένας τύπος με απολαβές άνω του 1 δισ. ευρώ στη μυθική καριέρα του…

Ο «Λίο», ευγενικός και πρόθυμος, δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν που του ζήτησε φωτό. Κι όλα αυτά ενώ την ερχόμενη Κυριακή (16/7) είναι προγραμματισμένα τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ως παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι.

Μέσι