Σχεδόν τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας του για το Disney+, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένεια του θα δουν και το ντοκιμαντέρ του Amazon Prime Video για τη διαδρομή τους μέχρι να κατακτήσει ο Γιάννης την κορυφή του NBA. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε και εκεί βλέπουμε την ιστορία των Αντετοκούνμπο από τη Νιγηρία μέχρι την Ελλάδα, τον φόβο που είχαν στη χώρα της Χρυσής Αυγής, το πώς κατάφεραν να επιβιώσουν, τη Βερόνικα, τη μαμά όλων, να μιλάει για τις αγωνίες της και του Τσαρλς, του μπαμπά, που πέθανε πριν 5 χρόνια και βλέπουμε ένα ταξίδι από το δάκρυ στη χαρά.

Από το trailer κιόλας, μπορεί κάποιος να δει πόση φόρτιση υπάρχει στον Γιάννη καθώς μιλάει για την διαδρομή του. Για το βράδυ που πέθανε ο πατέρας του και σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ, για τα παιδικά χρόνια όπου προσπαθούσε να προστατεύει μαζί με τον Θανάση τα δύο μικρότερα αδέρφια τους, αλλά και για το σήμερα, τη ζωή του με δύο παιδιά. «Χθες βράδυ έβαλα 50 πόντους και τώρα αλλάζω πάντες», λέει με χιούμορ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η πιο συγκινητική στιγμή από το trailer είναι στο ξεκίνημα, μια σκηνή που αποκαλύπτει και τον τρόπο που έχει γαλουχηθεί ο Γιάννης και όλοι οι Αντετοκούνμπο. «Πολλοί λένε πως είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο NBA, αλλά εγώ δεν το βλέπω, δεν το νιώθω. Είμαι απλά ένας που δουλεύει σκληρά, που προσπαθεί να επιβιώσει…γιατί φοβάμαι να μην χάσω όσα κατακτήσαμε».

Το μότο του όμως είναι πάντοτε ένα και ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, του Τσαρλς: «Για μένα, η οικογένεια ήταν πάντοτε πρώτη».

Το ντοκιμαντέρ «Giannis: The Marvelous Journey» θα είναι διαθέσιμο στο Amazon Prime στις 19 Φεβρουαρίου.