Όλα τα καλά κρατάνε λίγο. Δεν το λέμε εμείς, το αποδεικνύει καθημερινά η ίδια η ζωή η οποία μάλλον «τη βρίσκει» με το να μας τρίβει στη μούρη την ανικανότητα των σύγχρονων ανθρώπων να συντηρήσουν μια σχέση, όποια και αν είναι αυτή. Η συνεργασία μεταξύ του Κωσταντίνου Μπογδάνου με την Αφροδίτης Λατινοπούλου δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Για πολλούς λόγους. Οι δυο τους τα έσπασαν, έκαναν το βάζο με τις κοινές τους πολιτικές θέσεις να πέσει στο πάτωμα και να γίνει χίλια κομμάτια.

Και στεναχωρηθήκαμε. Στεναχωρηθήκαμε πολύ.

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και από την Εθνική Δημιουργία του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη (ακολούθησε επικό μπιφ), αποφάσισε, δημοκρατικά πάντα, να βγάλει το άχτι του και να πατήσει και αυτός delete σε κάποιον από το δικό του κίνημα, το ΠΑΤΡΙ.ΔΑ. Αυτός ο κάποιος ήταν τελικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Το ερώτημα που προκύπτει μετά τη διαγραφή της, όμως, είναι ένα: Τι θα κάνει από εδώ και πέρα με την καριέρα της;

Για αρχή, θέλουμε να ηρεμήσετε, δεν θα αναγκαστεί να ζήσει με τον κατώτατο μισθό, θα βρει μια δουλειά της προκοπής. Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να τη βοηθήσετε να επιλέξει.

Δείτε όλες τις επαγγελματικές επιλογές της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο Provocateur.gr