Ο ουκρανικός λαός μάχεται με ό,τι έχει και δεν έχει ενάντια στην καταστροφική μανία των ρωσικών δυνάμεων. Ακόμη και εάν αυτό σημαίνει ότι θα επιστρατεύσουν και τις… κατσίκες τους στον αγώνα αυτόν.

Τα ρωσικά στρατεύματα στα πλαίσια του μαινόμενου Πολέμου στην Ουκρανία είχαν περιφράξει με συρματόπλεγμα την περίμετρο έξω από νοσοκομείο στην περιοχή Zaporizhzhia, το οποίο είχαν μετατρέψει σε στρατηγική βάση τους. Η περιοχή είναι αγροτική, επομένως δεν έκανε σε κανέναν έκπληξη η εμφάνιση μίας κατσίκας η οποία δραπέτευσε από γειτονικό αγρόκτημα.

Ωστόσο, η Ουκρανίδα κατσίκα «κομάντο» ήρθε με άγριες διαθέσεις αφού πάτησε σε μερικές παγίδες booby, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία αλυσιδωτή αντίδραση που ενεργοποίησε χειροβομβίδες. Έτσι, τραυματίστηκαν αρκετοί Ρώσοι στρατιώτες. 

Βέβαια, η κατσίκα δεν ήταν «βαλτή» Ουκρανίδα πράκτορας αλλά ενέργησε μάλλον τυχαία ψάχνοντας τροφή. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη goat κερδίζει τον τίτλο της G.O.A.T.

Η τύχη του θαρραλέου ζώου παραμένει άγνωστη.

Από την άλλη, δεν γίνεται να μην τονίσουμε την αδικία εκεί που την βλέπουμε. Δεν γίνεται μερικές κατσίκες να έρχονται αντιμέτωπες με στρατιώτες και τανκς. Για να είναι δίκαιος ο αγώνας θα έπρεπε να τις «παίζουν» με ρώσικες κατσίκες. 

Να τα λέμε και αυτά.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Μέντα 88: Έκανε τη μούρη του Light «κρέας», δεν θα παίζει πια τα τραγούδια του – Για τον Snik δεν είπαν κάτι

Η ζωή μας είναι ένα ψέμα: Είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να βάζεις το καλαμάκι στους χυμούς;

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι μπορεί να είπε στον πατέρα του πριν διακόψει την προπόνηση