Μονοπωλεί την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες το άγιο ξύλο που έλαβε χώρα στα Mad Awards 2022 ανάμεσα στους trappers Light και Snik. Τώρα, στο «beef» παίρνει μέρος και ο ραδιοφωνικός σταθμός Μέντα 88, ο οποίος έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ότι θα σταματήσει να παίζει τα τραγούδια του Χρήστου Ιωαννίδη, κατά κόσμον Light.

Ωστόσο, για τον Snik δεν είπαν τίποτα. Παίρνει μέρος στην διαμάχη ο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός; Είναι #teamSnik;

Η ανακοίνωση αφορά το ένα και μοναδικό τραγούδι του Light που παίζεται στον συγκεκριμένο σταθμό, του οποίου οι playlist αποτελούνται κυρίως από έντεχνη ελληνική μουσική. Πρόκειται για το τραγούδι «Ηλιοβασίλεμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού σε συνεργασία με τον 27χρονο trapper, Light.

«Ο ΜΕΝΤΑ 88 αφαιρεί από το πρόγραμμά του την μπαλάντα «Ηλιοβασίλεμα», ντουέτο στο οποίο συμμετέχει ο τράπερ Light. Η βία, οι συμμορίες, οι μπράβοι δεν έχουν θέση στο ελληνικό τραγούδι, ούτε μπορούν να αποτελούν μουσικό πρότυπο», αναφέρει ο ραδιοσταθμός στην ανακοίνωσή του.

Ένα από τα πιο «ποιοτικά» τραγούδια του είδους. Μία ρομαντική μπαλάντα με μελωδία και σύγχρονα στοιχεία εμπνευσμένα από την reggeaton και R’nB’ μουσική.

Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν θα παίζεται πια, παρά την αγάπη του κοινού προς αυτό.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Mad Awards 2022: Μια φορά, η βία αναπαράχθηκε απείρως περισσότερο από τη μη βία

Ξύλο Light – Snik: Μήπως οι καλλιτέχνες που σοκάρονται να τσεκάρουν σε ποιες δισκογραφικές βρίσκονται;

Snik-Light: Αφού είστε κατά της βίας γιατί την εξυμνείτε;