Η Κέιτ Μίντλετον είναι φανατικός οπαδός του τένις και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και φέτος από τους αγώνες στο Wimbledon.

Μάλιστα, παρακολουθεί τα πρωταθλήματα του Wimbledon από τότε που ήταν παιδί ενώ ανέλαβε έναν πιο σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση ως πρέσβειρα του ll England Lawn Tennis Club το 2016 μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, πριν από μερικές ημέρες παρακολούθησε έναν αγώνα μεταξύ της Βρετανίδας Κέιτι Μπούλτερ και της Αυστραλής Ντάρια Σάβιλ και έγινε viral.

Κατά τη διάρκεια αυτού του παιχνιδιού, οι κάμερες που κάλυπταν τα γεγονότα για τις διεθνείς μεταδόσεις κατέγραψαν πλάνα της πριγκίπισσας απορροφημένης στη δράση, τα οποία μοιράστηκε αργότερα ο επίσημος λογαριασμός TikTok του Wimbledon.

@wimbledon All eyes on me 🎾 #wimbledon ♬ original sound – wimbledon

Με τη λεζάντα «Όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω μου», ο λογαριασμός δημοσίευσε πλάνα της Κέιτ Μίντλετον που την δείχνουν να κουνάει το κεφάλι της από την μία πλευρά στην άλλη ακολουθώντας την πορεία της μπάλας στο γήπεδο, ενώ είναι σε απόλυτο συγχρονισμό με τους υπόλοιπους θεατές.