Δεν ξέρουμε αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να βγει ποτέ πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο, αλλά εμείς του δίνουμε χωρίς σκέψη το πρωτάθλημα στις πιο ευφάνταστες αναρτήσεις. Έχει με διαφορά την πιο fun σελίδα στο Instagram σε σχέση με τις άλλες ομάδες και κάποιος πρέπει να δώσει στα παιδιά που διαχειρίζονται τα social της ομάδας μια αύξηση.

Κι αν μέχρι τώρα υπήρχε κάποια αμφιβολία ή δεν είχατε ιδέα τι ανεβάζει στο Instagram η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η σημερινή ανάρτηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δίνει τις απαντήσεις.

Αν θυμάστε πόσο viral είχε γίνει η σελίδα του Πανσερραϊκού στο Facebook πριν μερικά χρόνια, ο Παναθηναϊκός το πήρε αυτό και το έκανε level up. Το εκτόξευσε, θα λέγαμε, βλέποντας τη σημερινή ανάρτηση με 7 ποδοσφαιριστές της ομάδας να στέλνουν το δικό τους ερωτικό μήνυμα ένεκα Αγίου Βαλεντίνου, με τα λογοπαίγνια με τα ονόματα τους να δίνουν και να παίρνουν, να παίρνουν και να δίνουν.

Βγάζουμε καπέλο και υποκλινόμαστε σε όποιον τα σκέφτηκε. Δώστε του ένα Boussias Award, ένα Grammy, ένα Όσκαρ, ένα Super Bowl!